EVGA X570S Dark Görüntülendi

Beklemek istiyorsan alabilirsin. B550-E'den geçmeye gerek var mı ki?

Vallahi hocam aslında bende merak ediyorum işlemcinin tüm gücünü kullanmak istiyorum mesela OC için ve yeterli olur mu X570 daha iyi diyenler var ama kafam karıştı hocam siz dahja iyi biliyorsunuz zaten ne hikmetse BF5 de takılma olayı devam ediyor acaba 1080PDEN dolayı mı acaba?

@Mithat Berhan anladım hocam 2080 ekran kartın dada aynısını yapıyordu peki hocam asıl sorumuza döneyim Dark Hero ile X570s anakart arasında gözle görülür bir fark gördünüz mü ayrıyeten işlemcinin tüm gücünü kullanacağım o yüzden X570 anakarta geçmek istiyorum aslında X570 ASUS Dark Hero ile ASUS B550 e-Gaming arasında besleme ve OC farkı olur mu?

@Mithat Berhan hocam şöyle demiştim zaten anakartımı kardeşime vereceğim oda sistem topladığı için benim asıl merak ettiğim bekleyeyim mi bu yeni anakartları yoksa Dark Hero'yu alayım mı Dark Hero ile X570s anakartların gözle görülür farkı var mı?

2 RAM slotu bulunuyor sanırım. Üst segment anakartlarda fazla görülmedik bir durum.

2 RAM slotu bulunuyor sanırım. Üst segment anakartlarda fazla görülmedik bir durum.
İşlemci içerisindeki IF'yi 4 RAM ile zorlamayarak 2 RAM ile daha yüksek OC olabilsin diye.

Genellikle OC rekorları da Single ya da Dual takılan RAM'lee ile oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…