TOGG, Ankara trafiğinde görüntülendi

Avrupa'da yaşayan hans ve alex isimli arkadaşların ülkesi, o senin yolda gördüğün 10 arabadan 7'sinin sahibi olduğu için olabilir sanki hocam. 100 yıl önce adamlar araba üretmeye başladıkları için olabilir sanki hocam. Onların 100 yıl önce adım attıkları ağır sanayiye sen daha yeni adım attığın için olabilir sanki hocam. Ha şuan ekonomi berbat mı evet berbat ve bunu kesinlikle inkar etmiyorum. Ama ekonomi iyi de olsa kendi markaların ve kendi katma değerli ürünlerin olmadıkça asla o Hans kadar rahat alamazsın o arabaları.
Aynen öyle hocam. Bu sanayi devrimini anlatmak bu kadar zor işte.

Avrupa'da yaşayan hans ve alex isimli arkadaşların ülkesi, o senin yolda gördüğün 10 arabadan 7'sinin sahibi olduğu için olabilir sanki hocam. 100 yıl önce adamlar araba üretmeye başladıkları için olabilir sanki hocam. Onların 100 yıl önce adım attıkları ağır sanayiye sen daha yeni adım attığın için olabilir sanki hocam. Ha şu an ekonomi berbat mı evet berbat ve bunu kesinlikle inkar etmiyorum. Ama ekonomi iyi de olsa kendi markaların ve kendi katma değerli ürünlerin olmadıkça asla o Hans kadar rahat alamazsın o arabaları.

Peki bunların sorumlusu ben miyim hocam? Atatürk'ten sonrakiler satmadı mı her şeyi hocam? Ayrıca 20 yıldır en güçlü iktidar AKP değil mi hocam? En yüksek vergileri ödüyoruz ve her şeyi çok pahalıya alıyoruz hocam. Ben istemez miydim alex gibi olmayı hocam? Hadi ekonomiyi geçtim, bu kadar sığınmacı neyin nesi hocam? Ülkemizin pasaportu niye önüne gelene dağıtılıyor hocam? Türk vatandaşlığı niye bu kadar değersizleşti hocam? Ülkeler neden bizi vizeye tabii tutuyor ve üstüne çok zor şartlarda vize veriyorlar hocam?

Arkadaşlar boş yapmayın bence bir şeyler üretmeye çalışmışız biz sadece kötülüyoruz bunun yerine daha çok destek olmamız gerekmez mi buradan atıp tutmakla olmuyor.
Şirket ürünü olduğu için iyi veya kötü demek hakkımız. Alt tarafı araba, bir araba için milleti paralamaya gerek yok.

TOGG otomobilimiz milli ve yerli, direksiyonda dünya lideri 😎 Otomobilimizi yollarda gördüm, ölsem de gam yemem artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bir şeyler üretmeye çalışmışız

Devletin işi araba üretmek mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı