E, saha dolabından binaya kadar fiber var dediniz. Saha dolabından binaya kadar fiber çekip dairelere dağıtmazlar mı?Hayır, hat çekmezler. fibere başvurursanız fiber altyapınız olmadığını ve dsl hizmet sağlayabilceklerini söylerler
E, saha dolabından binaya kadar fiber var dediniz. Saha dolabından binaya kadar fiber çekip dairelere dağıtmazlar mı?Hayır, hat çekmezler. fibere başvurursanız fiber altyapınız olmadığını ve dsl hizmet sağlayabilceklerini söylerler
Sizde şu anda buga girmiş, arada oluyor böyle bakarsanız fotoğrafa hiçbir altyapıda desteklenen bir hız olmadığı gözükyüro.
Hayır, hat çekmezler. Fibere başvurursanız fiber altyapınız olmadığını ve DSL hizmet sağlayabileceklerini söylerler.
Kafam karıştı bilemiyorum, fttx V1 altyapı dediğim gibi oluyor diye biliyorum eskiden bir yerde okumuştum o yüzden emin değilim.
Tahminimce fiber çekiliyor henüz aktifleşmemiş biraz bekleyin.TurkNet sonucunda VDSL yazıyor. Ama Superonline ve Netspeed sorgulamalarında fiber var diyor. Kafam karıştı.
Tahminimce fiber çekiliyor henüz aktifleşmemiş biraz bekleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.