Evime sahte ihbar ile tehdit ediliyorum

Hocam bazıları bir şey yapamaz diyor bazıları başın yanar diyorum ne yapacağım çok kararsızım.

Kredi kartına falan erişemez, sadece ihbar atabilir. İhbar atarsa size bir şey olmaz, sadece biraz uğraşırsınız o kadar. O gelen SMS'lere de SMS boomer deniyor, sadece ama sadece korkutma amaçlı. Discord'dan konuştuğunuzu varsayarak engelleyin ve daha konuşmayın. Ha WhatsApp'dan konuşuyorsanız da bir şikayetinize bakar evine kağıt gelir zaten.

Atat ne bilmiyorum ama onlardan olduğunu söyledi. Oraya bilgilerimi felan atacakmış.
Atat denilen şey bir DC örgütü (veled ordusu). Atatürk'e, Allah'a falan küfür ediyorlar, milletin evine polis yolluyorlar, depremzedelerle dalga geçiyorlar falan. CİMER'e bildir, arkadaşının ev adresini de biliyorsan diğer gün enselerler.

Hocam banka kartları ile bir şey yapamazsa benim için sorun yok. Engelledim kendisini zaten ihbar edecek yüreği olduğunu sanmıyorum. Şimdi de attığı mesajları silmiş WhatsApp'tan.

WhatsApp üzerinden nasıl şikayet edebilirim?

Ev adresini bilmiyorum ihbar edeceğimi söylediğinde de tor diye bir şeyden bahsediyor bana bir şey olmaz diyor neredeyse 6-7 yıldır görmediğim biri bana bunu neden yapıyor?

Ev adresini bilmiyorum ihbar edeceğimi söylediğinde de tor diye bir şeyden bahsediyor bana bir şey olmaz diyor neredeyse 6-7 yıldır görmediğim biri bana bunu neden yapıyor?
Saçma sapan gruplara girip yürek yemiş. CİMER tor mor dinlemez. Bence sağlam bir ders vermelisin çocuğa, ki daha çocuk zaten o da yaptığının ne kadar saçma bir şey olduğunu anlayacak büyüyünce.

Lmao gerçekten gerçekten bayağı komik.
Mernis data kullanmayı öğrenmiş / herhangi bir panele 10 TL para atmış kişilerden bir tanesi, kim olduğunu da biliyorsanız polis yolu görünmüştür daha sonra ondan aldığınız paralarla Gratis'e ve BİM'e gidip onun parasını yiyebilirsiniz.

Saçma sapan gruplara girip yürek yemiş. CİMER tor mor dinlemez. Bence sağlam bir ders vermelisin çocuğa, ki daha çocuk zaten o da yaptığının ne kadar saçma bir şey olduğunu anlayacak büyüyünce.

Hocam peki reşit olmadığım halde nereden ve nasıl ihbar edebilirim? Yoksa yarına kadar anne babamın dönmesini mi beklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…