Evime sahte ihbar ile tehdit ediliyorum

Eğer polisle uğraşmak falan gözünü korkutuyorsa hiç korkma. Bu işten sen zararlı cikmazsin. Şikayet et, işlem yapılsın. Zaten çocukla hangi okulda beraber okuduğunuzu falan anlatırsan çok rahat bulurlar. Canını sıkma o yüzden.

Lmao gerçekten gerçekten bayağı komik.
Mernis data kullanmayı öğrenmiş / herhangi bir panele 10 TL para atmış kişilerden bir tanesi, kim olduğunu da biliyorsanız polis yolu görünmüştür daha sonra ondan aldığınız paralarla Gratis'e ve BİM'e gidip onun parasını yiyebilirsiniz.

Bende olan tek şeyi isim ve telefon numarası. Soyadını hatırlamıyorum.

Hocam peki reşit olmadığım halde nereden ve nasıl ihbar edebilirim? Yoksa yarına kadar anne babamın dönmesini mi beklemeliyim?

EGM'nin Online ihbar sitesi var (ne kadar işe yarar bilgi sahibi değilim) tabii şubeye de gidip oradan ailenizle de ihbar edebilirsiniz.
Site:

Bende olan tek şeyi isim ve telefon numarası. Soyadını hatırlamıyorum.
Adını bile bilmeseniz emniyet onu bulur.

Arkadaşlar merhaba. Dün numaramı seneler önce verdigim ilkokul arkadaşım bana yazdı ve benim T.C. Kimlik numarası, ev adresi bilgilerim gibi şeyleri içeren bir metin yolladı. Bunu artık herkes panelden yapabiliyor fakat daha da ileri gitti ve sürekli BİM, Gratis gibi markaların uygulamalarına benim ve anne babamın bilgileriyle giriş yapmayı denemiş. Ve bu sabah uyandıgımda 150 bildirim gelmişti. Üstelik şimdi de evime sahte bomba ihbarı ve anne babamın kredi kartını patlatmakla tehdit ediyor. Yapabilir mi böyle bir şey?

En yakın karakola git durumu memura anlat öneride bulunur.

Hocam attığınız linkte kişinin ad soyad ve adresini istiyor ama ben bunları bilmiyorum
Hocam bildiğim kadarıyla bir telefonunuz var değil mi ARAYIN POLİSİ.
Siber suçlar sizinle ilgilenecektir adamlarda her şeyin veri tabanı var, eve bomba ihbarı yapılmış hala polise gitmek gerekir mi diyorsunuz saçmalamayın Allahınızı severseniz ya.
POLİSİ ARAYIN ÇOK BASİT.

Hocam bildiğim kadarıyla bir telefonunuz var değil mi arayın polisi.
Siber suçlar sizinle ilgilenecektir adamlarda her şeyin veri tabanı var, eve bomba ihbarı yapılmış hala polise gitmek gerekir mi diyorsunuz saçmalamayın allahınızı severseniz ya.
Polisi arayın çok basit.

Bomba ihbarı yapılmadı hocam onunla tehdit etti dün ama bugün bir şey yaptıgı yok engellemis beni ve attığı mesajları silmis hem polisi arayacak olsam 15 yasındaki bir veledin sesini ne kadar ciddiye alacaklar karakola gidin diyorsunuz yazdığım küfürlerden dolayı suclu bulunsam hayatım gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı