Evime sahte ihbar ile tehdit ediliyorum

Bomba ihbarı yapılmadı hocam onunla tehdit etti dün ama bugün bir şey yaptıgı yok engellemis beni ve attığı mesajları silmis hem polisi arayacak olsam 15 yasındaki bir veledin sesini ne kadar ciddiye alacaklar karakola gidin diyorsunuz yazdığım küfürlerden dolayı suclu bulunsam hayatım gider.
Kutsallara hakaret yoksa pek de bir şey olmaz size.

Bomba ihbarı yapılmadı hocam onunla tehdit etti dün ama bugün bir şey yaptıgı yok engellemis beni ve attığı mesajları silmis hem polisi arayacak olsam 15 yasındaki bir veledin sesini ne kadar ciddiye alacaklar karakola gidin diyorsunuz yazdığım küfürlerden dolayı suclu bulunsam hayatım gider.

Hocam evinize bomba ihbarı yapan bir kişiye küfür etmek kışkırtılmaya girer, sizin başınız yanmaz. Biri sokak ortasında durduk yere sizi dövmeye başlasa siz ben vurursam suçlu olurum deyip durup adama mı bakarsınız? Ayrıca suçun yaşı mı olur tabii ki ciddiye alırlar. Silinen mesajlar için de siber suçlar sizin gibi telefona bakıp incelemez data paketlerini, geçmişi kısaca her şeyi araştırır.

Kutsallara hakaret yoksa pek de bir şey olmaz size.

Hocam su an tüm mesajlarını silmis engellemis beni SMS spam da kesildi sanırım amacı sadece korkutmaktı ihbar yapabilecek bir yüregi oldugunu sanmıyorum kutsallara kesinlikle küfür etmedim eğer bugün de devam eder ise yaptıgı seyler yarın ailemin dönmesiyle ilk iş polise gidip ihbar edecegim teşekkür ederim destekleriniz için.

Hocam banka kartları ile bir şey yapamazsa benim için sorun yok. Engelledim kendisini zaten ihbar edecek yüreği olduğunu sanmıyorum. Şimdi de attığı mesajları silmiş WhatsApp'tan.

WhatsApp üzerinden nasıl şikayet edebilirim?

Ev adresini bilmiyorum ihbar edeceğimi söylediğinde de tor diye bir şeyden bahsediyor bana bir şey olmaz diyor neredeyse 6-7 yıldır görmediğim biri bana bunu neden yapıyor?

Bildiğimiz kendi numarasından mı yazıyor bir de? 🤣
EGM ihbardan şikayet oluşturun, ek olarak en yakın karakola gidip şikayet edin. Sonrasında olacakları da oturup izleyin. Zaten telefondan direkt çocuğun sülalesine kadar çıkar, bir de WhatsApp IP de verdiği için fake no kullansa bile bulurlar.

Bildiğimiz kendi numarasından mı yazıyor bir de? 🤣
EGM ihbardan şikayet oluşturun, ek olarak en yakın karakola gidip şikayet edin. Sonrasında olacakları da oturup izleyin. Zaten telefondan direkt çocuğun sülalesine kadar çıkar, bir de WhatsApp IP de verdiği için fake no kullansa bile bulurlar.

EGM ihbar için yeterli bilgiye sahip degilim soyadı adresi gibi şeyler.

Hukuki açıdan nasıl olur bilemiyorum ama hakaret olarak sayılır diye düşünüyorum ama başınızın onunki kadar agriyacagini sanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı