Evime sahte ihbar ile tehdit ediliyorum

Kutsallara hakaret yoksa pek de bir şey olmaz size.

Hocam evinize bomba ihbarı yapan bir kişiye küfür etmek kışkırtılmaya girer, sizin başınız yanmaz. Biri sokak ortasında durduk yere sizi dövmeye başlasa siz ben vurursam suçlu olurum deyip durup adama mı bakarsınız? Ayrıca suçun yaşı mı olur tabii ki ciddiye alırlar. Silinen mesajlar için de siber suçlar sizin gibi telefona bakıp incelemez data paketlerini, geçmişi kısaca her şeyi araştırır.

Kutsallara hakaret yoksa pek de bir şey olmaz size.

Hocam su an tüm mesajlarını silmis engellemis beni SMS spam da kesildi sanırım amacı sadece korkutmaktı ihbar yapabilecek bir yüregi oldugunu sanmıyorum kutsallara kesinlikle küfür etmedim eğer bugün de devam eder ise yaptıgı seyler yarın ailemin dönmesiyle ilk iş polise gidip ihbar edecegim teşekkür ederim destekleriniz için.

Bildiğimiz kendi numarasından mı yazıyor bir de?
EGM ihbardan şikayet oluşturun, ek olarak en yakın karakola gidip şikayet edin. Sonrasında olacakları da oturup izleyin. Zaten telefondan direkt çocuğun sülalesine kadar çıkar, bir de WhatsApp IP de verdiği için fake no kullansa bile bulurlar.

EGM ihbar için yeterli bilgiye sahip degilim soyadı adresi gibi şeyler.

Hukuki açıdan nasıl olur bilemiyorum ama hakaret olarak sayılır diye düşünüyorum ama başınızın onunki kadar agriyacagini sanmam.

EGM ihbar için yeterli bilgiye sahip degilim soyadı adresi gibi şeyler.

Hocam yanlış bilmiyorsam oraya kendi bilgilerinizi girip açıklama ve olay kısmına olayları vs. açıklamanız lazım (eğer böyle değilse fecili rezil olurum lmao)

Polise şikayet edin sonra korkmasını keyifle izleyin, burnundan getiriler adamın. O MERNİS datasını kullanmak ciddi bir suç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…