Evime sipariş vermediğim halde yemek siparişi geldi

Mertlalala

Femtopat
Daha fazla  
Bugün evime vermediğim halde kendi yemeksepetimden sipariş gelmiş kendim vermedim kurye aradı ve geldi sipariş vermediğimi söyledim ve gitti 750TL'lik bir sipariş ve kapıda ödemeli. Kim hesabıma nasıl girmiş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda kavgalı olduğunuz birisi var mıydı? Muhtemelen panelcidir, kapıda ödemeli göndermiş. Eğer bir daha böyle olay yaşarsanız, en yakın karakola evinize yemek siparişi gelmediği halde yemek siparişi geldiğini belirtebilirsiniz.

Panelcinin biri yemek yollamış işte :D

Ondan eminimde yemek sepetine nasıl girmiş bir arkadaşla kavgalıydık beni tehdit etmişti takmamıştım hala takmıyorum da sadece Yemeksepeti hesabıma nasıl girmiş o aklıma takıldı.

Son zamanlarda kavgalı olduğunuz birisi var mıydı? Muhtemelen panelcidir, kapıda ödemeli göndermiş. Eğer bir daha böyle olay yaşarsanız, en yakın karakola evinize yemek siparişi gelmediği halde yemek siparişi geldiğini belirtebilirsiniz.
Evet Kavgalıydım

@Mertlalala, Yemeksepeti hesabınıza girmemiş. Hesabınıza girmelik bir durum yok. Kendi hesabından, sizin adınıza ve adresinize yemek yollamış. Yapacağınızı söyleyeyim: En yakın karakola gidip yemek siparişi vermediğim halde evime yemek siparişi geldi, şikayetçiyim de. O arkadaşın bir daha bunu yapabiliyor mu? O zaman görürsün işte. :D

@Mertlalala, Yemeksepeti hesabınıza girmemiş. Hesabınıza girmelik bir durum yok. Kendi hesabından, sizin adınıza ve adresinize yemek yollamış. Yapacağınızı söyleyeyim: En yakın karakola gidip yemek siparişi vermediğim halde evime yemek siparişi geldim, şikayetçiyim de. O arkadaşın bir daha bunu yapabiliyor mu? O zaman görürsün işte. :D

Ama sipariş kim verdi dediğimde benim adımdı yemeksepetine girincede siparişin verildiğini görüyorum geçmiş siparişlerde.

@Mertlalala, ekran görüntüsü atabilir misiniz? Bir bakayım. Mühim, özel bilgileri karalarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı