Şimdi dostum sana olanı anlatayım. Kimse yok satan ürünü, indirim yapıp satmaz. Youtube kanallarına para verip, övdürmez. 2019 yılından kalan stokları eritme çabalarından başka bir şey değil. İtopya gibi kötünün kötüsü bir firmanın insanları düşünüp, indirim yapacağını düşünüyorsanız, ütopyanızda size iyi yaşamlar diliyorum. Paytak bir penguen alabilecek kadar kazanıyorum çok şükür.Bu adamlar 2.100.000 kâr etmiyor farkındaysanız. Zaten RX 580 sadece 1000₺'ye satılıyor. Ryzen 5 1600'de 600₺. Monitör de olduğunu düşünürsek fiyat çok iyi. Bütçesi düşük olan birisi için alınabilir, para kolay kazanılmıyor. Kazanmadığın için bilmezsin muhtemelen.![]()
Tm saten anladim degmezmis 3.500 daha sistemler bakıcam.Çok pahalı kardeş alma. Anım şanım bir şey yok.
İnsanları düşündüklerini söylemedim, onların yapacağı indirim daha az para kazanmaları anlamına geliyor ve bunu istemiyorlardır herhalde.Şimdi dostum sana olanı anlatayım. Kimse yok satan ürünü, indirim yapıp satmaz. Youtube kanallarına para verip, övdürmez. 2019 yılından kalan stokları eritme çabalarından başka bir şey değil. İtopya gibi kötünün kötüsü bir firmanın insanları düşünüp, indirim yapacağını düşünüyorsanız, ütopyanızda size iyi yaşamlar diliyorum. Paytak bir penguen alabilecek kadar kazanıyorum çok şükür.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.