Evkur 3500 TL sistem

Mustiroot

Centipat
Screenshot_20191227-215530_Chrome.jpg

Bu sistem 3500TL almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamlar 2.100.000 kâr etmiyor farkındaysanız. Zaten RX 580 sadece 1000₺'ye satılıyor. Ryzen 5 1600'de 600₺. Monitör de olduğunu düşünürsek fiyat çok iyi. Bütçesi düşük olan birisi için alınabilir, para kolay kazanılmıyor. Kazanmadığın için bilmezsin muhtemelen. :)
Şimdi dostum sana olanı anlatayım. Kimse yok satan ürünü, indirim yapıp satmaz. Youtube kanallarına para verip, övdürmez. 2019 yılından kalan stokları eritme çabalarından başka bir şey değil. İtopya gibi kötünün kötüsü bir firmanın insanları düşünüp, indirim yapacağını düşünüyorsanız, ütopyanızda size iyi yaşamlar diliyorum. Paytak bir penguen alabilecek kadar kazanıyorum çok şükür. :)

Şimdi dostum sana olanı anlatayım. Kimse yok satan ürünü, indirim yapıp satmaz. Youtube kanallarına para verip, övdürmez. 2019 yılından kalan stokları eritme çabalarından başka bir şey değil. İtopya gibi kötünün kötüsü bir firmanın insanları düşünüp, indirim yapacağını düşünüyorsanız, ütopyanızda size iyi yaşamlar diliyorum. Paytak bir penguen alabilecek kadar kazanıyorum çok şükür. :)
İnsanları düşündüklerini söylemedim, onların yapacağı indirim daha az para kazanmaları anlamına geliyor ve bunu istemiyorlardır herhalde.
Stok eritmeleri normal değil mi? Orası bir şirket, bakkal değil. Ayrıca stok eritmeleri, ucuza sattıkları gerçeğini değiştirmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı