Evkur'dan Alınan Casper Bilgisayarda Oyunlarda Kasma Sorunu

kahramans

Hectopat
Daha fazla  
Selamın aleyküm hayırlı forumlar. Benim şöyle bir sıkıntım var. Evkur mağazasından 2 sene önce casperin masaüstü pcsini aldım özellikleri özetlersek ;
  • 2.Nesil İ7 işlemci 3.4 ghz
  • 8 Gb 1333 ddr3 ram
  • 1 Tb harddisk
  • 1 gb atinin ekran kartı vardı fakat onu çıkartıp Nvidia zotac dan 4 gb 128 bit özellikli ekran kartı alıp taktım.
Fakat bilgisayarım GTA 4'ü bile kasıyor o derece. Nedendir ? Neyi değiştirmemi önerirsiniz ? En güncel oyunları kasmadan oynayacak şekilde ? Anakartı ve ekran kartımımı değiştirmem gerek ?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel tavsiyeler gelmiş ancak kimse alınacak olan kartın kasa içine sığıp sığmayacağını düşünmemiş. Öncelikle kasanın kapağını açıp ekran kartı taktığın yerin en arkadan öndeki 3.5" yuvalarına kadar olan kısmı metre ile ölçmelisin. Kaç cm mesafe varsa ona göre bir model söylememiz daha iyi olur. Ayrıca güç kaynağının kaç watt olduğunu da bilmemiz gerekiyor.

Son olarak şunu da eklemek isterim; eğer bu sistemi çalıştıran güç kaynağınız bu sisteme göre pasif bir ürünse yani modeli eskiyse oyundaki kasmalar benim düşünceme göre normaldir.
Ama hem ekran kartı hemde psu kalitesiz ise yapacağın iki işlem var, ya ekran kartını yenileyeceksin yada sıfır sağlam bir güç kaynağı alıp modele uyumlu yeni bir ekran kartı daha ilave edeceksin böylelikle diğer ekran kartında çöpe gitmez istediğin oyunu oynayabilirsin.

Bilgisayarımı ilk aldığım gün üstünde olan ati sapphre marka hd 6510 serili ekran kartım nvidia 630 dan dahamı yüksektir ? hangisinin durmasını tercih edersiniz

Dikkatini çekerim "bu kartla oyun oynamak hayalden ibaret". Düzgün bir ekran kartı almalısınız.

Dosya Ekleri

• uploadfromtaptalk1423649124617.png
    uploadfromtaptalk1423649124617.png
    121,3 KB · Görüntüleme: 289
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı