Evkur'dan MSI bilgisayar alınır mı?

byGaLLaNT

Hectopat
Evkur'dan bu gördüğünüz bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce çok mu mantıksız yeni bir bilgisayara ihtiyacım var oyunlar ve diğer şeyler için.

.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evkur'dan zorunlu olmadıkça bir şey alınmaz.
Bu fiyatın üzerine biraz daha koyup bundan fersah fersah iyi bir şey toplanabilir. :)

@MotoruCalinanGaspçı Konuda laptop görmedim, sanırım gözlük takmanız gerekiyor. ITX bir sistem bu ve ederinden fazla fiyata sahip. Aynı sistemi 20 bine dahi toplayabilir, eğer parçaları en pahalısı seçer ise 22-23 bin TL civarı olur. Boş duyarlarını kendine sakla, okuduğunu anlamaya çalış sonra laf kalabalığı yaparsın.

@MotoruCalinanGaspçı konuda laptop görmedim, sanırım gözlük takmanız gerekiyor. ITX bir sistem bu ve ederinden fazla fiyata sahip. Aynı sistemi 20 bine dahi toplayabilir, eğer parçaları en pahalısı seçer ise 22-23 bin TL civarı olur. Boş duyarlarını kendine sakla, okuduğunu anlamaya çalış sonra laf kalabalığı yaparsın.

Özür dilerim dostum konuları karıştırdım, bir laptop konusundan geliyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı