Evlatlarını hizmetçi gibi gören ebeveynler

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Örneğin: Ben odamda oyun oynarken alakasız bir şekilde benden su istenmesi veya yanındaki kumandayı benden ona vermemi istemeleri. Bana çok saçma geliyor ve yapmayınca üşengeç ben oluyorum.

İlk defa böyle bir şey duydum senden su mu istiyor :D kumanda mı ilginç kaç yaşındasın?

Örneğin: Ben odamda oyun oynarken alakasız bir şekilde benden su istenmesi veya yanındaki kumandayı benden ona vermemi istemeleri. Bana çok saçma geliyor ve yapmayınca üşengeç ben oluyorum.

İsteklerini tabii ki yapacaksın onlar senin için emek veriyorlar böyle düşünmek çok yanlış lütfen kendini düzelt.

Sen daha bebekken altını pislettiğinde de altını değiştirdiler ama gece geç vakitlerde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı