Evlenen insanlar gerçekten mutlu mu?

Ne kadar geç evlenmek isterseniz, o kadar zor birisini bulursunuz. Çünkü beğenebileceğiniz tün kişiler zaten evlenmiş ve çocuklu olur. Size de ne kalırsa onu kabullenmek düşer.

Tabi bazen kısmet olmuyor.

Kişi bunun korkusu ile evleniyor. Sonra olaylar olaylar. Garip aile, ilginç çocuklar. Zor hayatlar.
 
Bekarlık, sultanlık diyenlerdenim.
Ben de ben de.
Millie bobby brown benimle evlensin her gün otursa da kabulüm. Bütün ev işlerini yaparım.
Anastasia Biserova'da benimle evlensin kölesi olurum o derece..
Valla sanal dostlar gelecekte köşeyi dönersem temizinden bir Slav kızı bulacağım. Bundan sonra böyle. Türk kızları bir yere kadar.
 
Akrabalarıma bakıyorum, bazıları boşanıyor. Sorum şu, "neden evleniyorsun?" Çocuk oyuncağı değil. Olan çocuğa oluyor. 22 yaşındayım ve evlenmek istemiyorum. Akrabalarım bana soruyor, ne zaman evleneceksin, diye.
Kafana değil akrabalarını, şapkadan başka bişey takma. Onların hayatı değil. Senin hayatın. Ben hepsine engel attım. Biriyle bile konuşmuyorum. Sadece babannem ve dedem. Bide ailem.
 
Gayeniz mutlu olmak sa, evliliğiniz yürümez.

Hiç evlenmemiş bir kaç tanıdığım var. Yaşlandılar ve ortada kaldılar. Kimse onlarla uğraşmak istemiyor. Çünkü herkesin kendi hayatı var.
 
Hocam bu iyi tarafı. Bir de tek askeri ücretler çalışan hatta işsiz insanlar var çoğunlukla.



Etrafınızda kaç kişi var 5000 TL maaş alan? En az diyerek sanki genelde insanlar 5000 TL'den daha iyi maaş alıyormuş gibi kanı yaratıyorsunuz. Halbuki insanlar tek askeri ücreti zor buluyorlar.
Her ikisinin de öğretmen olduğunu varsayarak söyledim, sizlerin aşağıladığı öğretmenlik...
 
Hocam asgari ücret ile çalışsalar 2800x2= 5600 hadi düğünde gram vs desek bile bunun kirası vs hele bir de kredi kartı varsa cebe Max 600TL kalabiliyor. En basiti şu an 2kredi kartı borç derken para ay sonu anında bitiyor.
 

Geri
Yukarı