Evlenen insanlar gerçekten mutlu mu?

Her ikisinin de öğretmen olduğunu varsayarak söyledim, sizlerin aşağıladığı öğretmenlik...
Kim aşağılamış öğretmenliği? Bir söz söylerken birkaç kişi yüzünden genelleme yapmamayı öğrenin önce. İkincisi de bu ülkede öğretmen adaylarını görüyoruz hepsi açıkta. Bu onların kendi suçu değil ama öğretmen olmak, kontenjana girmek zor bilin istedim. Bir ailede 2 öğretmen olma ihtimali neredeyse yok bizim ülkede.
 
Kafana değil akrabalarını, şapkadan başka bişey takma. Onların hayatı değil. Senin hayatın. Ben hepsine engel attım. Biriyle bile konuşmuyorum. Sadece babannem ve dedem. Bide ailem.
Kusura bakmayın, uyarı aldım, o yüzden yazamadım. Haklısınız bu konuda. Katılıyorum. Çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
 
Kafanızı paraya takmayın. Maaş terfi ettikçe veya kıdem arttıkça yükselir. Yaş ta her yıl ilerler.

Evleneceğiniz kişi ile tanışabileceğiniz ortamlar genelde komşuluk, arkadaşlık grubu veya iş ortamı. Doğru kişi ile ne zaman karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Bu nedenle şu yaşta evlenmek en doğrusu diyemeyiz. Ama bilinçli olarak evlenmeyi geciktirirseniz, fırsatı sonsuza dek te kaçırmış ta olabilirsiniz.

Evlenmekte amacınız sadece eğlenmek se, zaten en baştan yanlış yoldasınız ve eğlencenin bittiği yerde evliliğiniz de biter. Evlilik bir hayat arkadaşlığıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı