Evlenme teklif edeceğim fakat nerede bilmiyorum

Kod yazan bir çocuksun evliliğe kalkışıyorsan kodlarla teklif etsene.

Meraktan soruyorum. Bu asansörde teklif etmenin olayı nedir? Konuda en az 3 kişi asansörde et, dedi. Bir tür fantezi falan mı?
İzmir ‘Dario Monero’ Asansör bir mekan ilk buharlı asansör İzmir’de orda kullanıldı.
 
İzmir alsancak'da çimlerin orada ufak bir organizasyon ile birlikte herkes çimde otururken (siz teklif edince çimde oturanlar organizasyondan olacaklar evet evet diye destek olacaklar kabul edince alkışlayacaklar) birden teklif edilebilir.
 
Üniversite o 😀, yok Burcu'da İzmirli
Karşıyaka'da 2 kere şahit oldum. Bir projeksiyon ayarla güller konfetiler efsane oluyor. Ben de İzmir'de üniversite okuyorum. Karşıyaka gibi bir yerde herkesin içinde teklif edebilirsin millet de izleyip alkışlamayı seviyor. Ben ve bazı arkadaşlarım da seni desteklemeye geliriz :)
 
Sende evleneceğin kişi de ciddi düşünüyorsanız ona süpriz olması için bir yemek ayarla orada teklifini yap, yok bu beni kesmez daha ilginç bir şey yapmak istiyorum diyorsan himalaya dağlarına götür zirvede teklifini yap. :D
 
Teklif edilecek kişi teklif edecek tarafından önceden anlaşılmış deniz manzaralı bir midyeciye götürülür. Yüzük yerleştirilmiş midye kıza diğeride kendine alınır. Midyeyi açıp yüzüğü görünce de bir midyenin iki yarısı olalım diyebilirsin.
 
Cevap veren herkese teşekkürler. Bugün gerçekten çok çok çok mutluyum 😍, en iyi yerin tarihi asansör olduğuna karar verdim ve buluşmayı ayarladım. Her şeyi ayarladım falan filan, saat oldu 19.30 hayatımın belki en doğru kararını verdim ve evlenme teklif ettim. Cevabı da dolu dolu bir evet! oldu. Hepinize teşekkürler gerçekten çok mutluyum tarif edemeyeceğim şekillerde o yüzden daha uzatmayacağım bu yazıyı 🥰.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı