Evlenmeden tek başına yaşanabilir mi?

Gerçekten iyi anlaştığın bir insan olunca hayatında elbette evlilik mantıklı. Bence böyle birini bulursanız ufak tefek negatif şeyleri görmezden gelip evlenin derim çünkü yalnızlık da pek iyi birşey değil özellikle 30dan sonra falan bayıyor bence. Fakat sırf bu yüzden de emin olmadığınız kişiyle gözü kapalı bu yola girmeyin tabi. Bakalım hayat karşımıza kimleri çıkaracak. Saygılar.

40 yaş ne alaka çocuğu olduktan sonra daha bakamadan mezara mı gitsin bir de yaşlı adam nasıl baksın.

Evlilik sadece sağlıklı bir çocuk büyütmek için yapılır 40ından önce gayet güzel bekar hayatı yaşarsın çocuk istersen de 40ından sonra genç hoşlandığın evliliğe de uygun bir kadın bulur evlenirsin. 40ından sonra yaşlı olmak gibi saçmalıklara hiç girmiyorum benim için yaşlılık 70 yaş üstüdür orta yaş 18-69dur. Dünyanın bu döneminde sağlık sektörü bu kadar ilerlemişken 40ında mezara girmen için inanılmaz saçma aksiyonlara girmek, çetelere katılmak, yasa dışı yaşamak gibi şeyler yapman lazım. Ayrıca erkek için evlilik yaşı fark etmiyor 40'ında da sperminin kalitesi aynı 18'inde de he tabi biraz fark var ama o kadar da etkileyici yüksek bir fark değil ama kadınların doğurganlıkları yaş aldıkça azalıyor dolayısıyla doğurganlıklarının en sağlıklı olduğu 23-27 arasında evlenmeliler 30'undan sonra evlenirlerse yaş ilerledikçe doğurganlıkları azaldığı için çocuk yapmakta hem kendileri hem kocaları eziyet çekerler, stresini yaşarlar.

Arkadaşlar Müge Anlı'nın programındaki olayları (kadının başka erkeğe kaçması, erkeğin karısını aldatması vs.) Şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum. Ve TikTok ülkeye geldiğinden beridir ülkedeki bazılarının zeka seviyesini, karakter seviyesini de düşürdüğünü düşünüyorum. Hani derler ya "ne varsa eskilerde var" diye o söz çok haklıymış cidden. Ayrıca evlendikten sonra sma diye bir hastalık var, çocuğa zulüm gibi bir şey yaşatıyor. Böyle bir durumdan da korkuyorum zulüm yaşamasını istemem kimsenin. Ama evlenmezsem de yalnız yaşamak bir süre sonra insanı bıktırır, sıkar gibime geliyor. Ama bir yandan da düzgün insan kalmadı gibi düşünüyorum o müge anlıdaki olayları duydukça. Bir akrabam evlilik pişmanlıktır karı dırdırından bıktım diyordu hep. Sizce nasıl bir yol izlenmeli? Evlenmeden hayat yaşamak cidden sıkıcı olur mu? Bu arada kafama takıldığından bu konuyu açtım ve yaşım 19. şu anlık evlilik gibi bir şey düşünmüyorum tabii.
Merhabalar sma hastalığına karşı evlilik öncesi test yapılıyor artık

Arkadaşlar müge anlı'nın programındaki olayları (kadının başka erkeğe kaçması, erkeğin karısını aldatması vs.) Şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum. Ve TikTok ülkeye geldiğinden beridir ülkedeki bazılarının zeka seviyesini, karakter seviyesini de düşürdüğünü düşünüyorum. Hani derler ya "ne varsa eskilerde var" diye o söz çok haklıymış cidden. Ayrıca evlendikten sonra sma diye bir hastalık var, çocuğa zulüm gibi bir şey yaşatıyor. Böyle bir durumdan da korkuyorum zulüm yaşamasını istemem kimsenin. Ama evlenmezsem de yalnız yaşamak bir süre sonra insanı bıktırır, sıkar gibime geliyor. Ama bir yandan da düzgün insan kalmadı gibi düşünüyorum o müge anlıdaki olayları duydukça. Bir akrabam evlilik pişmanlıktır karı dırdırından bıktım diyordu hep. Sizce nasıl bir yol izlenmeli? Evlenmeden hayat yaşamak cidden sıkıcı olur mu? Bu arada kafama takıldığından bu konuyu açtım ve yaşım 19. şu anlık evlilik gibi bir şey düşünmüyorum tabii.

Özgürlük senin için çok önemli ise yaşanır. Evlilik olayı kafa dengi biri ile olabilir ama yalnızlıkta dünyanın sonu değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam sürekli depresif takılmıyor mu?
Şahsen ben bir erkeğin kendisi seven bir kadına sahip olması gerektiğini düşünüyorum belirli bir yaştan sonra çok sahibi de olunmalı kritik olan doğru eş seçimi ve doğru zamanlama.

Arkadaşlar Müge Anlı'nın programındaki olayları (kadının başka erkeğe kaçması, erkeğin karısını aldatması vs.) Şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum. Ve TikTok ülkeye geldiğinden beridir ülkedeki bazılarının zeka seviyesini, karakter seviyesini de düşürdüğünü düşünüyorum. Hani derler ya "ne varsa eskilerde var" diye o söz çok haklıymış cidden. Ayrıca evlendikten sonra sma diye bir hastalık var, çocuğa zulüm gibi bir şey yaşatıyor. Böyle bir durumdan da korkuyorum zulüm yaşamasını istemem kimsenin. Ama evlenmezsem de yalnız yaşamak bir süre sonra insanı bıktırır, sıkar gibime geliyor. Ama bir yandan da düzgün insan kalmadı gibi düşünüyorum o müge anlıdaki olayları duydukça. Bir akrabam evlilik pişmanlıktır karı dırdırından bıktım diyordu hep. Sizce nasıl bir yol izlenmeli? Evlenmeden hayat yaşamak cidden sıkıcı olur mu? Bu arada kafama takıldığından bu konuyu açtım ve yaşım 19. şu anlık evlilik gibi bir şey düşünmüyorum tabii.
Yaşarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı