Evlenmeden tek başına yaşanabilir mi?

Yanlış anlama fakat Müge Anlı'ya genelde doğulu insanlar çıkıyor. Eli yüzü düzgün, aile terbiyesi almış bir insan bulursan neden evlenmeyesin?

Hocam sevgili işi daha kötü bence ya. Çünkü senelerce birlikte oluyorsun takılıyorsun falan bir tartışmada senden ayrılabiliyor. Ama evlilik daha sağlam çocuk oyuncağı gibi 2 küsmeye ayrılık olmuyor bence ama kadın dırdırı cidden sıkıntı ya.
İşte doğru kadını bulmak lazım. İlkokul terk değil de kültürlü ağzı bozuk olmayan mümkünse ağızsız yani şivesiz konuşan birini bulmak lazım. Cidden okumamış kadın hiç çekilmez.

Yaşanır hatta yaşanmalıdır. Evlenip de ne yapacaksın. Hayat biriyle paylaşılamayacak kadar kısa ve güzel.

Özgürlük senin için çok önemli ise yaşanır. Evlilik olayı kafa dengi biri ile olabilir ama yalnızlıkta dünyanın sonu değil.

Evlenmeden tek başına yaşanabilir tabii. Evlenecek birini bulamadıysan yaşanır. Çıkarcı olmayan insan bulamadıysan yaşanır. Bir gün seni terk edeceğinden şüphen varsa yaşanır.

Sevmek ve sevilmek güzel şeyler tabii ama ben kimseye güvenmiyorum şu hayatta.
Kendimi anlatırsam kafanız karışabilir çünkü 17 yaşıma kadar başka biri, 17 yaşımdan sonra başka biri oldum.

Yaşanılır, hem de daha iyi yaşanılır.

Yaş ilerledikçe düşünceler değişebilir tabii ama şu an bir liseli olarak söylüyorum ki bence evlenilmez. Ya şöyle olur seninle çok uyumlu ruh ikizin gibi bir eş bulursun o zaman elbet evlenilir ama illa evleneceğim dersen mutlu olamazsın pek. Bazen yalnızlık da iyidir.

İlla herkeste olduğu gibi cinsel olarak isteklerimiz oluyor. Evlenmezsek bu şeyi nasıl gerçekleştireceğiz mesela :D

Karşına biri çıkarsa ikiniz de birbirini beğenirse uzun süre bir ilişkiniz olduktan sonra evlenebilirsin yani sen sosyal ol sürekli kadınlar ile arkadaşlığını sürdür yeni insanlarla tanış zaten senin beğendiğin biri olursa evlenirsin o endişe duyduğun sorunları da ona anlatırsın beraber çözmeye çalışırsınız doğru kişiyi bulmak önemli müge anlı programı vs bunlar boş gereksiz cahil Anadolu'lu insanlar oraya çıkıyor sen zaten böyle insanlar ile tanışmazsın bile belki yeter ki istediğin yerde ol.

Karışamazsın deyip akıl vermek de iyiymiş hocam. Başarılar dilerim.

Akıl vermiyorum burada evlilik hakkında insanların fikri sorulmuş ve ben de kendi fikrimi söylüyorum ne yapacağın umurumda değil ama benim yapacağım budur ister hoşuna gitsin ister gitmesin başkalarının benim fikirlerim hakkında ne düşündükleri umurumda değil sonuçta burada evlenen benim ve kendim için en iyi olanı yapmalıyım bu da benim için en iyi olan şey.

Hocam sevgili işi daha kötü bence ya. Çünkü senelerce birlikte oluyorsun takılıyorsun falan bir tartışmada senden ayrılabiliyor. Ama evlilik daha sağlam çocuk oyuncağı gibi 2 küsmeye ayrılık olmuyor bence ama kadın dırdırı cidden sıkıntı ya.

Evlilik daha zayıftır bir ayrılıkta hem nafaka hem tazminat hem itibar saldırısı birçok atağa uğrayabilirsin. Sevgililikte kaybedeceğin bir şey yoktur biri gider diğeri gelir önemli değil kendi hayatına odaklandığın sürece ne evlilik ne de sevgililik önemli oluyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı