İşte doğru kadını bulmak lazım. İlkokul terk değil de kültürlü ağzı bozuk olmayan mümkünse ağızsız yani şivesiz konuşan birini bulmak lazım. Cidden okumamış kadın hiç çekilmez.Hocam sevgili işi daha kötü bence ya. Çünkü senelerce birlikte oluyorsun takılıyorsun falan bir tartışmada senden ayrılabiliyor. Ama evlilik daha sağlam çocuk oyuncağı gibi 2 küsmeye ayrılık olmuyor bence ama kadın dırdırı cidden sıkıntı ya.
Yaşanır hatta yaşanmalıdır. Evlenip de ne yapacaksın. Hayat biriyle paylaşılamayacak kadar kısa ve güzel.
Özgürlük senin için çok önemli ise yaşanır. Evlilik olayı kafa dengi biri ile olabilir ama yalnızlıkta dünyanın sonu değil.
Yaşarsın.
Evlenmeden tek başına yaşanabilir tabii. Evlenecek birini bulamadıysan yaşanır. Çıkarcı olmayan insan bulamadıysan yaşanır. Bir gün seni terk edeceğinden şüphen varsa yaşanır.
Sevmek ve sevilmek güzel şeyler tabii ama ben kimseye güvenmiyorum şu hayatta.
Kendimi anlatırsam kafanız karışabilir çünkü 17 yaşıma kadar başka biri, 17 yaşımdan sonra başka biri oldum.
Yaşanılır, hem de daha iyi yaşanılır.
Yaş ilerledikçe düşünceler değişebilir tabii ama şu an bir liseli olarak söylüyorum ki bence evlenilmez. Ya şöyle olur seninle çok uyumlu ruh ikizin gibi bir eş bulursun o zaman elbet evlenilir ama illa evleneceğim dersen mutlu olamazsın pek. Bazen yalnızlık da iyidir.
İlla herkeste olduğu gibi cinsel olarak isteklerimiz oluyor. Evlenmezsek bu şeyi nasıl gerçekleştireceğiz mesela![]()
İlla herkeste olduğu gibi cinsel olarak isteklerimiz oluyor. Evlenmezsek bu şeyi nasıl gerçekleştireceğiz mesela![]()
Pringles + 2 sünger + eldiven = gerçekleşti.
Karışamazsın diyip akıl vermek de iyiymiş hocam. Başarılar dilerim.Evet insanların kendi tercihi karışamazsın. Kendim de yapacağım bir uygulama, hem kendi iyiliğim hem eşimin iyiliği hem de çocuğumuzun iyiliği için.
Karışamazsın deyip akıl vermek de iyiymiş hocam. Başarılar dilerim.
Hocam sevgili işi daha kötü bence ya. Çünkü senelerce birlikte oluyorsun takılıyorsun falan bir tartışmada senden ayrılabiliyor. Ama evlilik daha sağlam çocuk oyuncağı gibi 2 küsmeye ayrılık olmuyor bence ama kadın dırdırı cidden sıkıntı ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.