Evlenmek için kaç para lazım?

Her ay 1500 lira ödeme yapsa 1000 lira kira verse 300 ortalama fatura ödese 25 TL ile ayı geçirmek zorunda bu devirde tek asgari ücretle çalışarak bunu yapabilmek gerçekten zor Mevla'm kolaylık versin yuva kuracak kardeşlerimize. Ben sadece nikah yaptığım halde geçen sene 10bin $ civarı para harcadım.

Eğer bu düzen değişmez ise ekonomik olarak, ülkeden gidip yeni bir hayat kurmak en mantıklısı, en azından orada insan yerine koyuyorlar. Önerim Avrupa ve Amerika olacaktır, tanıdıklarınız var ise iskandinav ülkelerine gitmek daha iyi olacaktır.

Nikah İşlemleri Ücreti 2021 Yılı Tarifesi;
Belediyelerin nikah salonlarında kıyılan nikahlar hafta içi ise bir çoğunda ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Ücret talep eden belediyeler için ise maksimum 180 TL ile 650 TL arasında fiyatlar bulunmaktadır.

1 milyon da evlenen var.100K yada bu sizin istekleriniz ve ihtiyaçlarına bağlı bir tutar.Bence 200k diyorum.

Aylık 5000 gelirin bile olsa çok zor siz iyimser yaklaşmışsınız bu devirde asgari ücret ile evlenebilmek için hem 2 eşinde çalışması ve mesai yapması şart hele ki aile yardımı yoksa daha da zor olur. 23 yaşındayım ve pek bir beklentim yok. Kafa yapımda birini bulursam evlenirim yoksa şu zamanda elin kızının tafrasını çekecek halim hiç yok.

Sağlık olsun hocam. Sonradan bu durumların daha kötüsünü de yaşamaktansa başta görmeniz daha bir iyi olmuş sanki. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…