Ailesini kurup hala benle Destiny oynayan abiler var yani
Evet, Destiny olmasa da, mesela ben... Yaş 40'a dayandı ama hala FULL GAME
(Bu tabi pek kolay olmuyor benim için, hanımla bazen iç savaşa bile giriyoruz sırf bu yüzden
)
Yeni bir Mod için kasa ve soğutma ürünleri siparişi verdim, bu ürünler geldiğinde haliyle montajı evde yapacağım, buraya kadar kolay. Peki bu montaj, teknoloji düşmanı bir bayanın evinde nasıl yapacağım? Valla bir haftadan beri düşünüyorum nasıl kazasız-belasız yapacağım bu işi diye
Bunlar tabi evliliğin olumsuz yönleri.
Ama çokça da güzel tarafları var...
Değildir, Vallah değildir...
Tamam, evlilik çoğu erkeğin bazı özgülüklerini kısıtlıyor ancak bu hayatın onun için kabus olduğu anlamına gelmez, tam tersine...
Neyse uzatıp can sıkmayayım. Size tavsiyem; evlenmeden önce evlenmek istediğiniz kişiyi 7/24 saat araştırıp huyunu suyunu öğrenin.
Ve o kişiye sevdiğiniz, hoşlandığınız şeylerden bahsedin, bahsederken de bunu bir şart gibi ona algılatın.
Tabi aynı şekilde onun da istekleri olacaktır, bu istekler size olumsuz gelmeyecektir. Zaten isteklerinize olumlu yanıt veren kişinin istekleri sizin hoşlandığınız tarzda olacaktır.
Sonuç olarak, evlilikten asla korkmayın. Aslında evlilik erkek için olmazsa olmazlardan... Bir erkek ancak evlendikten sonra kendini tamamlar, aksi halde GPU'suz bir sistem gibi hep donarak ilerler.
Sen donma kardeşim, ara- araştır ve dengini bulup evliliğin tadını çıkar