Evlenmek İstemiyorum Neden?

Ancak yaşı 20 küsür olmuş hala bir kızın elini tutmamış saplar için, evlilik bir çıkış kapısıdır.
Fazlaca küçümseyici olmamış mı? Çünkü evlilik öncesi bir kızla olmak bir marifet değil. Ha, yok, ben benimkini bağlıyorum, sadece ona bakıyorum diyorsan o ayrı tabi :morgöz:
Türkiye'de genel olarak askerden geldikten sonra, evlenmek gibi cahiliye düzeni var.
Örf adetlerimize göre; elin karısı- kızıyla olmaktansa genç yaşta başı bağlamak en mantıklısı. (Kendi isteğiyle tabi.) Maazallah o oynanan kız bizim kendi kızımız bacımız olabilir! Değil mi ya :esne:

İlk sevgilim 13 yaşındayken, orta okula giderken olmuştu, ilk defa bir kızın elini tutmuştum ve onu öpmüştüm değişik bir duyguydu ya. :D
Ancak yaşı 20 küsür olmuş hala bir kızın elini tutmamış saplar için, evlilik bir çıkış kapısıdır.

Türkiye'de genel olarak askerden geldikten sonra, evlenmek gibi cahiliye düzeni var.
Ne anlam da çıkış kapısıdır anlayamadım. Bende o saplardan biriyim de. 24 yaşındayım daha bir kızın eli dahi tutmadım. Hatta kızların bulunduğu ortama bile giremiyorum o derece utangaç biriyim.

Sana şunu söylüyeyim, "Kocakari Ansikolpedisi" kanalındakiler de evli "RomanAtwoodsVlogs" kanalındakiler de. Sende evleneceksin ama onlarla sen aynı mısın? İşte böyle düşününce insan evlilikten soğuyor. Haksızlık bu!

PSN'den 1986'li Rus arkadaş edindim onla MW3 atıyoruz :D Büyük ihtimal evli ama hala kendisinden yaşça küçük bir çocukla MW3 atıyor :D

Dostum inan ki ben de senin gibi düşünüyordum. Ama bir gün rüyama hoşlandığım kız öyle bir girdi ki uyandığımda evine gidip evlenme teklifi yaptıktan sonra sokağa çıkıp deliler gibi haykırasım gelmişti. Yani birden evlenme isteği. Birlikte derdini, üzüntünü, kederini, sevincini, düşüncelerini, her şeyini anlatabileceğin ; içini döküp omzunda huzur bulabileceğin bir ''KADIN'' gerekli. Büyük konuşmamak gerektiğini işte o gün ağlayan ağlaya öğrenmiştim....

Su akar yolunu bulur. Elleme hayatına, kendi yolunu bulsun. Gün gelir seversin herşeyi unutursun. Gün gelir belki bu konuyu açtığını bile unutursun, belki yengemizle mutlu mutlu otururken aklına bu konu gelir bakarsanız belli mi olur :) Elleme suya bulsun yolunu.

IQ4509 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PSN'den 1986'li Rus arkadaş edindim onla MW3 atıyoruz :D Büyük ihtimal evli ama hala kendisinden yaşça küçük bir çocukla MW3 atıyor :D
Haklısınız. Yahu şunu anlayamıyorum. Millette yobazlık üst düzey arkadaş. Kendinden büyük birini buldun oyun oynuyorsun, fikirleri iyi tam kendi kafandan adam geliyor "O pedofili'dir oynama onla seni keser." gülsem mi? ağlasam mı? bilemedim.
Ha şu da var. Bana göre bekarlık sultanlık çekersin istediğin arabayı altına çıkarsın gece yarısı gezersin tozarsın eve gelirsin. Kimsecik de bir şey diyemez. Evlilik öyle mi? Gez ne bileyim git sahile gel eve "Melahat" Teyzelerimiz böyle dedikodu yaparlar arkamızdan. Tabii böyle feminist, egoist, para gözlü, trip atan, kıskanç insanları sevmiyorum. Kafama göre birini bulsam evlenirim. Benimle oyun oynayacak falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı