Evlenmek İstemiyorum Neden?

Hayatın boyunca yalnız kalmak istemezsin emin ol. Daha yaşın erken zaten. 23 yaşında evlenmene gerek yok. Hayatını yaşa ! Büyüdükçe her şey kafanda oturacak zaten :) Ben senden küçüğüm ama küçükken yapmayacağımı düşündüğüm şeyleri şu an yapıyorum çünkü mantıklı geliyor.

Yazdıkların mı yoksa yorumun mu saçmalık gidip geliyorum arada galiba yazdıkların saçma.

Evlenirken boşanmayı düşünmek niye, bağlılık sadakat var ise aşk ömür boyu da sürer.

Belli olmaz o, ne kadar iyi tanıyabilirsin ki evleneceğin kişiyi. Belki seni bir gün sırtından bıçaklayacak.

Şu an 23 yaşında evli biri olarak söyleyeyim hala da oyunumu oynuyorum, ev işi de yapıyorum, eşime de vakit ayırıyorum. Eşim kendisi de oyun oynuyor halbuki ilk zamanlar pek oyun oynamayı sevmezdi. Deneyince hoşuna gitti. Tamamen kafa ile alakalı evlilik. Evlenince oyunu bırakmak saçma çünkü insanın hobisini bırakması zaten iyi bir şey değil. İnsanlar sanıyor ki evlenince vakit kalmayacak oyuna. Elbet bir şekilde insan kendine de vakit ayırmak istiyor ki ayırmalı da zaten.

Sakın ülkenin klasik kültürü kafasında evlenmeyin. Yani kadın evde oturur erkek işe gider, gelince de televizyon karşısında uyuya kalır. Çoğu insan kendine vakit ayıramadığı için boşanıyor. Hem kendinize hem de eşinize ayırmanız gereken zamanı güzel ayarladığınızda hiçbir sorun olmuyor. Tabi eşinizin de aynı kafada olması gerekiyor.

Not: Ben de eşim de psikoloğuz, dikkate alın yazımı :)

Ailesini kurup hala benle Destiny oynayan abiler var yani :D
Evet, Destiny olmasa da, mesela ben... Yaş 40'a dayandı ama hala FULL GAME :D (Bu tabi pek kolay olmuyor benim için, hanımla bazen iç savaşa bile giriyoruz sırf bu yüzden (n))

Yeni bir Mod için kasa ve soğutma ürünleri siparişi verdim, bu ürünler geldiğinde haliyle montajı evde yapacağım, buraya kadar kolay. Peki bu montaj, teknoloji düşmanı bir bayanın evinde nasıl yapacağım? Valla bir haftadan beri düşünüyorum nasıl kazasız-belasız yapacağım bu işi diye :D
Bunlar tabi evliliğin olumsuz yönleri.
Ama çokça da güzel tarafları var...

Bekarlık sultanlıktır. :puro:
Değildir, Vallah değildir...
Tamam, evlilik çoğu erkeğin bazı özgülüklerini kısıtlıyor ancak bu hayatın onun için kabus olduğu anlamına gelmez, tam tersine...

Neyse uzatıp can sıkmayayım. Size tavsiyem; evlenmeden önce evlenmek istediğiniz kişiyi 7/24 saat araştırıp huyunu suyunu öğrenin.
Ve o kişiye sevdiğiniz, hoşlandığınız şeylerden bahsedin, bahsederken de bunu bir şart gibi ona algılatın.
Tabi aynı şekilde onun da istekleri olacaktır, bu istekler size olumsuz gelmeyecektir. Zaten isteklerinize olumlu yanıt veren kişinin istekleri sizin hoşlandığınız tarzda olacaktır.

Sonuç olarak, evlilikten asla korkmayın. Aslında evlilik erkek için olmazsa olmazlardan... Bir erkek ancak evlendikten sonra kendini tamamlar, aksi halde GPU'suz bir sistem gibi hep donarak ilerler.
Sen donma kardeşim, ara- araştır ve dengini bulup evliliğin tadını çıkar :)

İlk sevgilim 13 yaşındayken, orta okula giderken olmuştu, ilk defa bir kızın elini tutmuştum ve onu öpmüştüm değişik bir duyguydu ya. :D
Ancak yaşı 20 küsür olmuş hala bir kızın elini tutmamış saplar için, evlilik bir çıkış kapısıdır.

Türkiye'de genel olarak askerden geldikten sonra, evlenmek gibi cahiliye düzeni var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı