RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 30 Nisan 2021 #31 Mert_ KOÇAK dedi: Bu cümleyi duyunca bile daraldım kız arkadaşım olabilir ama evlenmek asla. Genişletmek için tıkla... Bi 50 TL takmaya gelirim o zaman
Mert_ KOÇAK dedi: Bu cümleyi duyunca bile daraldım kız arkadaşım olabilir ama evlenmek asla. Genişletmek için tıkla... Bi 50 TL takmaya gelirim o zaman
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #32 KS'ye bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız. Teşekkürler konu sahibi.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 30 Nisan 2021 #33 LEGEND.35 dedi: Evlenmek mantıksızdir bütün parayı kendine ye ne gerek var eşine çocuğuna para harcamaya kendine yemek en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aile nesili ne olacak?
LEGEND.35 dedi: Evlenmek mantıksızdir bütün parayı kendine ye ne gerek var eşine çocuğuna para harcamaya kendine yemek en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aile nesili ne olacak?
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 30 Nisan 2021 #34 amazing fako dedi: @Cakif, @sentiusz inanılmaz olan nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam forumun neredeyse tamamından büyüksünüz, abimizsiniz. Buna şaşırdım. Art niyetim yok.
amazing fako dedi: @Cakif, @sentiusz inanılmaz olan nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam forumun neredeyse tamamından büyüksünüz, abimizsiniz. Buna şaşırdım. Art niyetim yok.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Nisan 2021 #35 ABD, Japonya, Ingiltere ya da AB pasaportu var ise evleneceğiniz kişinin evet mantıklı.
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 30 Nisan 2021 #36 DDLAO dedi: KS'ye bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız. Teşekkürler konu sahibi. Genişletmek için tıkla... KS ne demek?
DDLAO dedi: KS'ye bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız. Teşekkürler konu sahibi. Genişletmek için tıkla... KS ne demek?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.016 Makaleler 6 Çözümler 54 30 Nisan 2021 #37 Günümüz ekonomisinde 5-10 yıl borç ödemeyi göze almak korkutucu. İşsiz kalırsanız eldeki kuru ekmek bile yük olur. Borç kısmını hallettiniz diyelim ekonomiden tutun sağlığa kadar tonla sorunu olan ortamda çocuk büyütmek büyük sorumluluk ve mantıklı değil...
Günümüz ekonomisinde 5-10 yıl borç ödemeyi göze almak korkutucu. İşsiz kalırsanız eldeki kuru ekmek bile yük olur. Borç kısmını hallettiniz diyelim ekonomiden tutun sağlığa kadar tonla sorunu olan ortamda çocuk büyütmek büyük sorumluluk ve mantıklı değil...
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 30 Nisan 2021 #38 RUSHTOB dedi: Bir 50 TL takmaya gelirim o zaman Genişletmek için tıkla... Hayır sakın olamaz olmamalı evlenmeyeceğim technopath ailesi yardım edin (!)
RUSHTOB dedi: Bir 50 TL takmaya gelirim o zaman Genişletmek için tıkla... Hayır sakın olamaz olmamalı evlenmeyeceğim technopath ailesi yardım edin (!)
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 30 Nisan 2021 #39 DDLAO dedi: KS'ye bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız. Teşekkürler konu sahibi. Genişletmek için tıkla... KS ne demek hocam? Ayrıca benim babamın torun sevmeye hakkı yok mu?
DDLAO dedi: KS'ye bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız. Teşekkürler konu sahibi. Genişletmek için tıkla... KS ne demek hocam? Ayrıca benim babamın torun sevmeye hakkı yok mu?
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 30 Nisan 2021 #40 Evde kankalarınla takılmak varken kim neden evlensin ki?