Evlenmek mantıklı mı?

Evlenmeyi mantıklı ve güzel kılacak birçok faktör var. Doğru olmayan bir insan ile yapacağın bir evlilik senin ve ailenin hayatını zehir edebilir. Ama doğru insan, doğru zaman, doğru aile gibi faktörleri iyi analiz eder ve dikkatlice seçip bir araya getirebilirsen evlilik gayet güzel herkesin tatması gereken bir duygu. Hele de çocuğunu kucağına aldın mı başka bir boyuttasın :)

Evliliğe günümüz gençleri pek sıcak bakmıyor. Onlar için zaman kaybı. Acaba aynı şeyi anne babalarımız düşünseydi ne olurdu. İnsanın hayatında sorumluluk almasını gerektiren bir evre mutlaka olacak. Hayatı boyunca çözümü sorumluluklardan kaçarak çözmüş biri isen bu işe hiç girme derim. Çünkü hayatını birleştireceğin insanın hayatını da mahfetmeye gerek yok. Kimse evlenmek zorunda değil. Toplum baskısı aile yapınıza ve yaşadığınız çevreye bağlı olarak az ya da çok olacaktır. Zorla yapılan bir evlilikten hayır gelmez. Öyle bir hata kesinlikle yapmayın.

Evlilik = Büyük sorumluluklar

KS ne demek hocam? Ayrıca benim babamın torun sevmeye hakkı yok mu?
KızlarSoruyor forumu. Sizin babanızın torun sevmeye hakkı var da, Technopat'ın bu konularda tartışmasına gerek yok. Burası teknoloji forumu, böyle konuları KızlarSoruyor gibi forumlarda açabilirsiniz. Hem daha yardımcı olurlar boş boş tartışmak yerine. :)

Evlilik bizde iki farklı insanı daha henüz birbirini tanımadan, bu birlikteliğe hazır olmadan dört duvar arasına tıkarak hadi yaşayın demek gibi birşey. 2017 yılında evlendim, evlenmem evlenemem diye düşünüyordum ama durum değişti. Doğru insanı bulabilmek önemli olduğu kadar, o insanla saygı ve sevgiyi koruyarak devam edebilmek büyük mesele.

Yaşım 32, henüz bir yaşına yeni basmış bir erkek çocuğum var. Bu duyguyu yaşayamadan ölseymişim gözüm açık giderdim sanırım.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Söyleyeceklerim bu kadar.
Allah analı babalı büyütsün.

KızlarSoruyor forumu. Sizin babanızın torun sevmeye hakkı var da, Technopat'ın bu konularda tartışmasına gerek yok. Burası teknoloji forumu, böyle konuları KızlarSoruyor gibi forumlarda açabilirsiniz. Hem daha yardımcı olurlar boş boş tartışmak yerine. :)
Evet.

Ben kız değilim. Neden KızlarSoruyor forumunda açayım? Burası gayet iyi bir forum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı