Evlenmeli miyim?

Arkadaşlar yaşım 18 şu ana kadar hiç arkadaşım sevgilim vs olmadı yapmayı da düşünmüyorum tek olmak beni daha huzurlu ve mutlu yapıyor evlilik yaşımında yaklaştığını düşünüyorum. Sizce ileride yalnızlık çeker miyim? Ailem evlenmem için ısrar ediyor ama pek sıcak yaklaşamıyorum bu konuya sizin görüşleriniz nelerdir?

Evet ya, yalnızlık güzel ama yaş ilerledikçe evlenmek daha zor olur.

Soruyu sorduğun platformu yanlış seçmişsin.Buradaki insanların büyük çoğunluğu lise çağında veya 20'li yaşlarının başında.Muhtemelen tamamına yakını bekar.Evlilik hakkında hiçbir tecrübesi olmayıp ezbere verilen tavsiyeler yerine gerçekten evli veya boşanmış insanlardan tavsiyeler almak daha isabetli olacaktır.Hem iyi hem kötü evlilik geçirmiş insanlar bu konuda daha çok fikir sahibi olmanı sağlar.Bu insanlardan evlilikte yaşanan genel sorunları,olumlu yönleri öğrendikten sonra doğru insanı bulmaya çabalamalı mıyım veya yanlış bir insanı seçip birkaç yılımı heba etme riskini almalı mıyım seçimini kendi içinde daha rahat verirsin.

Soruyu sorduğun platformu yanlış seçmişsin.Buradaki insanların büyük çoğunluğu lise çağında veya 20'li yaşlarının başında.Muhtemelen tamamına yakını bekar.Evlilik hakkında hiçbir tecrübesi olmayıp ezbere verilen tavsiyeler yerine gerçekten evli veya boşanmış insanlardan tavsiyeler almak daha isabetli olacaktır.Hem iyi hem kötü evlilik geçirmiş insanlar bu konuda daha çok fikir sahibi olmanı sağlar.Bu insanlardan evlilikte yaşanan genel sorunları,olumlu yönleri öğrendikten sonra doğru insanı bulmaya çabalamalı mıyım veya yanlış bir insanı seçip birkaç yılımı heba etme riskini almalı mıyım seçimini kendi içinde daha rahat verirsin.
Teşekkür ederim gerçekten işime yarayacak bir çözüm.
Evet arkadaşlar iyi kötü yardım edenlere teşekkür ederim. Stajdayken öyle vakit yemek için açtım konuyu troll felan kesinlikle değil. Bence troll bi konuda değil. Yarın tekrar geldiğimde herkese cevap vermeye olanak sağlayacağım. İyi günler.

Evlenirken harcayacağın paraya sahipsen altına bir motor çek keyfine bak. Hızlı yaşa genç öl. (!)

Asosyallik iyi bir şey değil. Asosyallikten mutlu olman ne kadar vahim durumda olduğunu gösteriyor. Olay git kendine karı bul değil, arkadaşım bile yok diyorsun. İleride aç kalırsın söyleyeyim. Günümüz dünyasında sosyal becerilerin en önemli şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00