Evlenmeli miyim?

Hocam inşallah ekonomi düzelir o vakite kadar.

Hocam ironiyi anlayabiliyorum. Ama ben 18 yaşımda evleneceğimden bahsetmedim. Sadece aileme ileride evlenmeyeceğimi dile getirdim onlar ise tek yaşamanın zor olduğunu söylüyor. Sizce evlenmeli miyim?

Dostum zamanı gelsin sen kendin evlenmek isteyeceksin zaten akışına bırak her şeyi belki de hiç istemeyeceksin bir şey hakkında karara vermek için deneyimin olması lazım ilerleyen zamanlarda belki güzel bir ilişkin olur birlikte kalırsınız vb bu soruyu o zaman sorman daha mantıklı olur sormanın düşüncen için hiçbir ifadesi yok şu an küçüksün ve bilgin okuduklarından sınırlı zamana akışını bırak aileni boş ver türk kafa yapısı işte...

Yalnızlık, alışırsan tehlikeli bir hâle dönüşür. Aile bağların olmalı, az ama öz arkadaşların olmalı. Sonunda kendi kendini yememek için.
Malesef hiçbir şekilde arkadaşım yok. Ailemlede çok iyi değil bağlarımız.
Dostum zamanı gelsin sen kendin evlenmek isteyeceksin zaten akışına bırak her şeyi belki de hiç istemeyeceksin bir şey hakkında karara vermek için deneyimin olması lazım ilerleyen zamanlarda belki güzel bir ilişkin olur birlikte kalırsınız vb bu soruyu o zaman sorman daha mantıklı olur sormanın düşüncen için hiçbir ifadesi yok şu an küçüksün ve bilgin okuduklarından sınırlı zamana akışını bırak aileni boş ver türk kafa yapısı işte...
Çok haklısın ama seviceğim bir kız olmasından şüpheliyim. Hiçbir aktivitem veya sosyal medya hesabım yok. Ancak filmlerdeki gibi çarpışma olmadığı sürece.

Maalesef hiçbir şekilde arkadaşım yok. Ailemlede çok iyi değil bağlarımız.

Çok haklısın ama seviceğim bir kız olmasından şüpheliyim. Hiçbir aktivitem veya sosyal medya hesabım yok. Ancak filmlerdeki gibi çarpışma olmadığı sürece.

Oluyor o çarpışmalar :) bekle sadece diretme hiçbir şeyi...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı