murat526754
Picopat
Daha fazla
İnan 18 yaşımdaki ben ile 22 yaşımdaki ben arasında dağlar kadar fark var. Eminim ki 22 yaşım ile de 26-27 yaşım arasında da fark olacaktır. Evlilik ciddi bir iş biraz daha olgunlaşman gerekiyor bence.
Bu yaşta evleniceğim demedim. Sadece evlenmek iyi birşey mi? yani ben şuana kadar hep yaşadım odamdan dışarı pek çıkmadım dışarıda ki hayatı pek bilmiyorum. Arkadaşım dahi olmadı tek yaşamak sizcede o kadar kötü mü?Hocam olay yalnızlığın iyi ya da kötü bir şey olması değil. Olay daha çocuk olmanız. Ben 22 yaşındayım kendimi hala çocuk olarak ve evlenecek yaşta görmüyorum. Siz daha 18 yaşındasınız. Zamanı geldiğinde sevebileceğiniz birisi mutlaka karşınıza çıkacaktır. Yaşınız evlenmek için daha çok genç. Evlenmek ve evlat sahibi olmak gibi kavramlar için olgun bireylerin gerektiğini düşünüyorum. Çok görüyoruz erken yaşta evlenip çocuk yapıp kendi toyluğunu ve cahiliyetini çocuğuna aşılayanlar. Böyle büyük işlere girişmek için bireyin ilk kendinin belirli bir olgunluğa erişmesi gerektiğini düşünüyorum.