Evlenmeli miyim?

Dostum zamanı gelsin sen kendin evlenmek isteyeceksin zaten akışına bırak her şeyi belki de hiç istemeyeceksin bir şey hakkında karara vermek için deneyimin olması lazım ilerleyen zamanlarda belki güzel bir ilişkin olur birlikte kalırsınız vb bu soruyu o zaman sorman daha mantıklı olur sormanın düşüncen için hiçbir ifadesi yok şu an küçüksün ve bilgin okuduklarından sınırlı zamana akışını bırak aileni boş ver türk kafa yapısı işte...

Bence daha çok erken. Evlenme yaşı bana göre 27'den başlıyor.
Bende öyle düşünüyorum lakin tek olmak nedense huzur veriyor ama ev işi felan diyincede canım sıkılıyor. Evlenmeyi düşününcede parayı gözden çıkarmak gerekiyor. İkilemde kalıyor insan.

Çok haklısın ben sadece yanlızlık iyi birşey midir? diye mesaj atmıştım herkes bu yaşta evleneceğimi felan öne sürdü.
Yalnızlık bence kötü. Yanında dağ gibi bir arkadaşın olmasını kim istemez, dertlerini paylaşacağın. Hep içine ata ata kafayı yersin.

Yalnızlık, alışırsan tehlikeli bir hâle dönüşür. Aile bağların olmalı, az ama öz arkadaşların olmalı. Sonunda kendi kendini yememek için.
Malesef hiçbir şekilde arkadaşım yok. Ailemlede çok iyi değil bağlarımız.
Çok haklısın ama seviceğim bir kız olmasından şüpheliyim. Hiçbir aktivitem veya sosyal medya hesabım yok. Ancak filmlerdeki gibi çarpışma olmadığı sürece.

Evlenin hocam düğününüze bizi de çağırın.
Hocam yanlış anlıyor çoğu kişi evleniceğimden bahsetmedim. Sadece evlenmek iyi birşey midir ? yani ne biliyim masraf felan birde ben hep yanlızdım şu yaşıma kadar tek yaşamak bence daha ferah.

Oluyor o çarpışmalar bekle sadece diretme hiçbir şeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…