Evlilik için tanışma usülü mü yoksa görücü usülü ile mi evlenmek daha mantıklı olur?

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim kendi kararım tabii ki görücü usülü ile evlenmek olur. Ama tanışma usülü ile evlenen de var. Şöyle mesela iki kişi bir yerde tanışıp sonra sevgili oldukları zaman evlenebiliyorlar. Tanışma usülü benim için bu oluyor. Ben bu zamana kadar okulda kızlardan tanıştım ama hiç sevgili olmadım. Kız arkadaşım da olmadı. Sizce hangisi mantıklı olur? Mesela abim geçenlerde evlendi. Üniversitede bir kızdan tanışmış. Tanıştığı kızdan da evlendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim kendi kararım tabii ki görücü usülü ile evlenmek olur. Ama tanışma usülü ile evlenen de var. Şöyle mesela iki kişi bir yerde tanışıp sonra sevgili oldukları zaman evlenebiliyorlar. Tanışma usülü benim için bu oluyor. Ben bu zamana kadar okulda kızlardan tanıştım ama hiç sevgili olmadım. Kız arkadaşım da olmadı. Sizce hangisi mantıklı olur? Mesela abim geçenlerde evlendi. Üniversitede bir kızdan tanışmış. Tanıştığı kızdan da evlendi.

Bence herkes kendi sevdigi muhabbet ettigi kendi buldugu kisi ile isleri ilerletmeli.

Tanışma usulü. Görücüde hadi evlenelim de bitsin olduğu için ileride geçimsizlik olabiliyor. Ha tanışma usulünde olmayacak mı derseniz de elbette olur olacaksa ama hiç değilse olasılık azalsın.

Tanışma usulü. Görücüde hadi evlenelim de bitsin olduğu için ileride geçimsizlik olabiliyor. Ha tanışma usulünde olmayacak mı derseniz de elbette olur olacaksa ama hiç değilse olasılık azalsın.
Hocam tanışma usulü diyorsunuz ama daha ben kızlara açılamıyorum ki. Ne diyeceğimi bilmediğimden değil böyle yanlış anlar gibisinden pek yanaşmıyorum. Yoksa ben bir kızdan işte merhaba nasılsın iyimisin tarzında sohbet açarım hocam. Daha okuduğum üniversitenin fakültesinde bile hiçbir kızdan konuşmuşluğum yok. Çevremdekiler işte kafelere falan git orda tanış gibisinden tavsiye veriyor. Tamam da ben zaten bir kıza önce tanışalım mı diye sorarsam da olur gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı