Custom ROM Evolution X projesi bitti!

Evolution X Custom Rom (CR) 'lar içerisinde en iyilerdendi bence. CR'ların eksiklikleri hataları olabiliyor. Bu yüzden birçok alternatifi var zaten, sana uyanı tercih ediyorsun. Eksikleriyle fazlalarıyla 2 sene kadar kullandım. En çok hoşuma giden özelliği güncelleme desteğinin hızlı olmasıydı. Üzüldüm bu projenin kapanmasına.

Sourceforge'de proje desteği devam ediyor görünüyor. Fakat web sitesi kapanmış ve discord'a yönlendiriyor.
İsteyenler için URL: Evolution X SourceForge
Ayrıca bazı cihazlar için güncelleme desteği kesilmiş fakat güncellenmese de en son dosyalara yine şu adresten ulaşabiliyorsunuz. Evolution X - SourceForge Diğer Cihazlar

Hocam ROM'ları bulamadım yardımcı olur musunuz?
SourceForge'de tüm dosyalar mevcut. URL: Evolution X SourceForge
Ayrıca bazı cihazlar için güncelleme desteği kesilmiş fakat güncellenmiyor olsa da en son dosyalara yine şu adresten ulaşabiliyorsunuz. Evolution X - SourceForge Diğer Cihazlar

Evolution X Custom ROM (CR)'lar içerisinde en iyilerdendi bence. CR'ların eksiklikleri hataları olabiliyor. Bu yüzden birçok alternatifi var zaten, sana uyanı tercih ediyorsun. Eksikleriyle fazlalarıyla 2 sene kadar kullandım. En çok hoşuma giden özelliği güncelleme desteğinin hızlı olmasıydı. Üzüldüm bu projenin kapanmasına.

Sourceforge'de proje desteği devam ediyor görünüyor. Fakat web sitesi kapanmış ve Discord'a yönlendiriyor.
İsteyenler için URL: Evolution X SourceForge
Ayrıca bazı cihazlar için güncelleme desteği kesilmiş fakat güncellenmese de en son dosyalara yine şu adresten ulaşabiliyorsunuz. Evolution X - SourceForge Diğer Cihazlar

SourceForge'de tüm dosyalar mevcut. URL: Evolution X SourceForge
Ayrıca bazı cihazlar için güncelleme desteği kesilmiş fakat güncellenmiyor olsa da en son dosyalara yine şu adresten ulaşabiliyorsunuz. Evolution X - SourceForge Diğer Cihazlar

Hocam ROM'u kurdum güncel olarak da kullanıyorum cihazım Mi9t Pro performans olarak en iyisi ancak gerçekten çok bug dolu telefon kendi kendine kapanıyor vs.

Konu kapatılsın. Proje devam ediyor. Evolution X, LineageOs alt yapısına geçiş sürecini tamamladı. Yeni web sitesi yakında yayına alınacak. Şu an discord üzerinden aktif iletişimleri mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı