Evrenin en iyi 5 filmi nedir?

1- Esaretin Bedeli
2- Forrest Gump
3- Taxi Driver
4- The Wolf of Wall Street
5- Catch Me If You Can.
Kendime göre sıraladım ,değişiklik gösterebilir çok film izledim. Fight Club’da bayağı iyiydi ama bu yazdıklarımdan daha fazla keyif almıştım izlerken. Bohemian Rhapsody’den de çok keyif aldım izlerken, benim için 5’e sığmaz :D

Hocam bende izledim ancak bence o kadar da büyütülecek bir film değil gibi sanki. En azından ilk 5 içinde yer almaz diye düşünüyorum.
Genel düşünce bunun üzerine. Gerek müzik tanrısı Hans Zimmer'ın yaptığı müzikler olsun, gerek Christopher Nolan'ın sanatsal yanı olsun, film çok güzel. Böyle düşüncelere itibar etmeyin. İşlediği konu alışık olduğumuz bir konu da değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dinlerken bile tüylerim diken diken oldu.

1-LOTR Serisi
2-İnglorious Bastards
3-Django
4-Fury
5-Star Wars Serisi

O kadar başarılı film var ki evrenin en iyi 5 filmi dememiz için alanında en başarılı sanatsal filmler olması lazım. Forrest gump neyse de Batman 1. olamaz. Objektif bir düşünce. Fight club ise derin anlamlar içeriyor. Ne kadar başarılı ve öğüt verici olsa bile tam olarak sanatsal değil.

Hocam ilk 5'e eklemek istediğim bir sanastal film vardı da adını unuttum. Letterboxd hesabımdada bulamadım ama gerçekten ilk 5'e girebilecek bir filmdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı