Bence sadece evrim ağacı sitesini okumayı bırakıp başka sitelere de yönelmelisin şempaze ve insan arasındaki DNA benzerliğinin farklı sitelerde farklı şekilde yazıldığını görürsün. Sizinle daha fazla uğraşamıyacağım. Çünkü biliyorum ki siz ne yapsam önünüze ne koysam inanmayacaksınız. Allah islah etsin başka birşey demiyorum.Evrim teorisi ile din tamamen birbirine zıttır. Doğmamıştır, doğurmamış sözünün hiçbir gerçeklik payı yok.
Ne Bing Bang ne de Evrim hiçbir şekilde tanrının varlığının kanıtı değildir.
Ateist birinin müslüman olmasi seni hakli çıkarmıyor şimdiye kadar hiçbir şekilde evrim çürütülemedi.
Kaos konusunda gelirsek ne dünya ne de evrende muazzam bir düzen var söylemi doğru değil. Evren kaoslarla dolu bir yer, dünyaya gelirsek burada düzen, kusursuz bir denge yok, insan kusursuz değil. Insan kusursuz olsaydi hastane, doktor ve tıp olmazdı.
Linkteki makaleye gelirsek Bin Bang'den önce ne vardı bunu halen bilmiyoruz. Oradaki adamin dediklerinin evrim teorisinde cevaplari var.
Bitkiler, hayvanlar ve insanin birbirinden çok farklı olduğunu söylüyor çünkü aralarındaki en ufak bir DNA farklılığı türler arasinda büyük görünüş farklılıklarına neden oluyor.
En basitinden insan ve şempanzenin DNA'sının %98,5 birbiriyle ayni, aradaki bu küçük fark bile görünüm olarak ne kadar büyük fark yaratıyor anlarsin artik.
Evrimin ana kökü arkhe ve bakterilere buradan bir evrimleşme söz konusu.
Darwine gelirsek bu teoriyi ortaya atarken daha DNA ve kalitimdan haberi bile yoktu adamin.
Hala Allah var diyor kanıtın ne kanıtın? Dur tahmin edeyim Kuran mı yoksa?
Bence sadece evrim ağacı sitesini okumayı bırakıp başka sitelere de yönelmelisin
Sorularımıza doğru düzgün cevap versen keşke. Konuyu hep başka yönlere saptırıyosun. Cevaplayamayacağını kendin de biliyorsun da ondan olsa gerek.Bence sadece evrim ağacı sitesini okumayı bırakıp başka sitelere de yönelmelisin şempaze ve insan arasındaki DNA benzerliğinin farklı sitelerde farklı şekilde yazıldığını görürsün. Sizinle daha fazla uğraşamıyacağım. Çünkü biliyorum ki siz ne yapsam önünüze ne koysam inanmayacaksınız. Allah islah etsin başka birşey demiyorum.
Aslında İslam hiçbir zaman felsefeye, bilime karşı değildi. Hatta akılcılık daha öndeydi. Osmanlı Devleti zamanında padişahların politik hırsları yüzünden İslam, İslamcılığa dönüşmüştür ve Araplaşmıştır. Mantık ve akılcılığın yerini biat almıştır. Bugün bu tiplerle uğraşmamızın sebebi bu. Yazık olmuş kısacası. Herkes İslamin rönesansa ihtiyaçı olduğu söyler ama İslam bu rönesansını zaten yaptı. Türklerin İslami ve Türkler ne zaman Araplaştı. İşler o zaman karıştı. Araplar nereye bulaşsa kirletir çünkü.Akla ve mantığa uygun gelen bilgi, doğru bilgidir, aynı zamanda görecelidir.