@General Pong Krell@Shimada Sensei hocam bence dine girmeyelim. Benim fikrimce de Kur'an ile çelişir ama konuyu dine getirmek birkaç sayfa sonra konunun kilitlenmesine sebep olacak.
@General Pong Krell@Shimada Sensei hocam bence dine girmeyelim. Benim fikrimce de Kur'an ile çelişir ama konuyu dine getirmek birkaç sayfa sonra konunun kilitlenmesine sebep olacak.
@cem samet ülkemizdeki sorun evrimin İslam ve kuran ile çelişiyor olduğunun düşünülmesi ama detaya indiğin zaman evrim kuranla uyum içinde, araştırmak isterseniz sinan canan hakkında konuşuyordu bakabilirsiniz.
Gecen hafta pazartesi var olmayan canli turu bu hafta carsamba ortaya cikiyor ve bu evrimlesme degildir diyorsun?
Tur ici cesitlilik dedigin sey zaten evrim, Darwin'in kitabinin adi "Turlerin kokeni" yahu.
Hayir madem bilmiyorsun, madem rasyonel iddialara cevap veremiyorsun, neden "bana kanit gosterin" ayagi yapiyorsun? Senin derdin kanitsizlik degil o belli oldu zira.
Corona sagolsun insanlar mutasyon nedir bir nebze ogrendiler, eskiden "faydali mutasyon yok abi yeaa" diye sayiklayanlarla ugrasirdik bir de.
Bu konuyu resmen alaya alıyorsun. Her ne desem de anlamayacak olduğun için sana cevap vermeyeceğim dostum. Bildiğini okumaya devam et ama sakın ama sakın bir şeye sorgusuz sualsiz inanma. Evrim her yerde var ve hala devam ediyor. Evrim karşıtlığı aptallıktan başka bir şey değil. Türkiye'de hala böyle konularda tartışmak cidden üzücü geliyor bana artık. Arkadaşlar, bu konuyu ben evrim hakkında bilgilenelim diye açtım. Seviyeli olarak bilgilerimizi birbirimize aktaralım. Bu sayede daha çok şey öğrenebiliriz!
Bilimsel gerçeğe inanılmaz, bilimsel gerçek bilinir. Okursun, mümkünse araştırmanın ana dilinde araştırırsın, sonra bu konu hakkında bildiğin diğer bilgileri harmanlayıp bilgi havuzunun içine katarsın. Bilimde inanç ya da bilime inanç olmaz, bilmek olur ama o da ancak gerçek anlamda okuyup doğru kaynakları araştırarak olur.
Bunu yapamayanlar da içinde "inanç düşmanlığı" kavramı olan bilime yine inanç üzerinden yaklaşıp konu odağından çıkmaya devam ederler.