@ensopat Evrim çok geniş bir konu. Bizim bilim bilgimiz bilim adamlarinda yanında hiçbir şey. Buna rağmen okuyup kendimizi ifade edecek kadar öğrenmeye çalışıyoruz daha fazla da öğrenmemiz gerek. Ülkedeki eğitim sistemiyle bunu yapamazsın kendin araştıracaksın bu konuda ulkemizde de değerli insanlar var.
Sorun inandığı dinin kitabi bile okumayan insanlar bir şeye körü körüne inanmasindan kaynaklaniyor. Evrim hakkında bilgisi olmayan insan gelip Evrim kanıtlanmamış diyor, akıl erdirmek zor. 150 yıldır kimse çürütemedi siz Evrim yok diyerek Evrimi yalanlayamazsiniz.
Evrim fosil kayitlariyla, DNA ve Genom tespitleriyle kanıtlandı istediğiniz kadar inkar edin gerçekler değişmeyecek.
Ben şimdi çıkıyorum umarım konu kapanmaz lütfen rica ediyorum konunun kapanmasina neden olmayin güzelce tartışın. Umarım döndüğümde konu kapanmaz.
Tanrı gibi metafiziksel öğeleri 'inançtan' bağımsız, kesin olarak kabul etme eğiliminde olan insanlar, bilimsel gerçekleri 'inanmayarak' reddetmeye çalışıyor. Yahu şaka gibi.