Evrimi, Dünya düzdür mantığıyla aynı görmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef, kanıtlanmamıştır ve tüm dünya kabullenmemiştir.

Ben din veya başka bir şey doğrultusunda konuşmadım. Geri kalan kısmına da katılıyorum.

Aynı cevabı vermek istemedim. @Malik Saatçı
Kanıtlanmıştır, sizin gibiler kabul etmekte zorluk çekiyor maalesef. Siz kabul etmezseniz de olur, gerçekler acıdır.

@ensopat Evrim çok geniş bir konu. Bizim bilim bilgimiz bilim adamlarinda yanında hiçbir şey. Buna rağmen okuyup kendimizi ifade edecek kadar öğrenmeye çalışıyoruz daha fazla da öğrenmemiz gerek. Ülkedeki eğitim sistemiyle bunu yapamazsın kendin araştıracaksın bu konuda ulkemizde de değerli insanlar var.

Sorun inandığı dinin kitabi bile okumayan insanlar bir şeye körü körüne inanmasindan kaynaklaniyor. Evrim hakkında bilgisi olmayan insan gelip Evrim kanıtlanmamış diyor, akıl erdirmek zor. 150 yıldır kimse çürütemedi siz Evrim yok diyerek Evrimi yalanlayamazsiniz.

Evrim fosil kayitlariyla, DNA ve Genom tespitleriyle kanıtlandı istediğiniz kadar inkar edin gerçekler değişmeyecek.

Ben şimdi çıkıyorum umarım konu kapanmaz lütfen rica ediyorum konunun kapanmasina neden olmayin güzelce tartışın. Umarım döndüğümde konu kapanmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı