Evrimin var olduğuna dair kanıtlar var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım evrime inanmadığım için gözünüzde cahil ve yobaz bir insan imajı oluşturdum sözüm bu kadar.

Konu trol değil.
Bakın hocam evrim bir doğa yasasıdır. Evrim teorisi ise doğa yasasını açıklar. Bu reddedilemez bir şey. Eğer ”evrim yoktur” diyorsanız bunu ispatlamanız gerekir.

Sanırım evrime inanmadığım için gözünüzde cahil ve yobaz bir insan imajı oluşturdum sözüm bu kadar.

Konu trol değil.
Öylesiniz çünkü. Bu işin ehli insanlar tarafından kanıtlanmış bir teori. Sizin bu konuda yetkinliğiniz bile yok. Siz bilimin içerisinde bile yoksunuz. Eğer evrim teorisi yanlış olacak olsa bile bunu siz değil, gene bilim insanları ortaya çıkartacaktır.

Soru-Cevap bölümü var. Evrim ağacı sitesinde Soru-Cevap olarak konu açıp sorusunu sorsa Çağrı hocam (Evrim Ağacı) falan cevaplar zaten.

Yerçekimine inanmayan birisine nasıl cahil ise Evrime'de inanmayan o kadar cahildir, şahsen
Evrim bir teori paralel evrenlere inanmayan bir insan ne kadar cahilse (sözde evrime) evrime inanmayan bir insan o kadar cahildir.

İfadeler: AHT

Konu trol değil.
"İnsanlar" saygısızlar. Cahile bile saygı duymak gerekir. Cahilsin demiyorum ama şu an öyle davranıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…