@hayvan beyin Arkadaşlar size mantıklı yorum yapmış ancak yine olayı kişisele çekip ben inanmıyorum demişsiniz.
Kaos çıkarmak için konu açtığınız çok belli.
@hayvan beyin Arkadaşlar size mantıklı yorum yapmış ancak yine olayı kişisele çekip ben inanmıyorum demişsiniz.
Kaos çıkarmak için konu açtığınız çok belli.
Sen bize evrimin olduğunu kanıtla. Ben de internette ki kaynaklara inanmıyorum hadi bakalım. Neyse ben artık yazmıyorum bunun sonu tartışma çünkü. Herkese iyi sosyaller.
Evrim varsa neden devam etmiyor? Maymunlar neden hala insan olmuyor gibi sorulara cevap arıyorum. Evrimciler bence evrim saçma bir teori.
Gülen emoji atacağınıza yanıt verin.
Evrim'de çoğu şey doğrudur fakat "maymundan geldik" teorisi çok yanlış bir teoridir diye düşünüyorum. Maymundan gelseydik o zaman maymunla insan arasında kalanları müzelerde görmemiz gerekmez miydi? Ya da böyle kalmış kalıntılar?
2-3 tane çocuğun ilgi çekmek için açtığı konulara kanıp kendinizi forumdan yasaklatmayın veya canınızı sıkmayın arkadaşlar hiç gerek yok.
Açıp okumak isteyen zaten internetten sayısız makale kitap ve kanıt bulabilir zaten.
@hayvan beyin isteyen istediğine inanabilir. Boşuna uğraşıyorsunuz başka bir konuda verdiğim cevaplardan ötürü ceza aldım. Kısaca evrim tanıtımı ve bilgilendirmesi için kurulmuş sitelere girip araştırma yaparsanız zaten güler geçerseniz. Kendini bilim adamı sanan kişilere sözüm yoktur. (!)