EX-H410M-V3 anakarta M.2 SSD takılabilir mi?

KALENDER74

Centipat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, benim sorum şöyle:

Benim 1 harddiskim, 1 adet SSD mevcut. Anakartımda bunun yanına ekstra olarak M.2 SSD takmak istiyorum, anakartım desteklemiyor galiba. Ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?

Alacağım M.2 SSD 1 TB. Öneri SSD'lere açığım, eğer destekliyorsa.

Adsız.png

PCI-e X1 olanı, başka girişiniz yoksa zaten ama ekran kartı yüzünden kapalı olup olmadığına bakın. Malum GPU gövdesi ile önünü kapatabiliyor.

Ben şimdi dönüştürücülere baktım buldum 3.0 olanı. Peki alacağım SSD 3.0 değil de 4.0 olursa ya da farklı olursa bir sıkıntı olur mu yoksa hepsi 3.0 mı olması gerekiyor.

Ben şimdi dönüştürücülere baktım buldum 3.0 olanı. Peki alacağım SSD 3.0 değil de 4.0 olursa ya da farklı olursa bir sıkıntı olur mu yoksa hepsi 3.0 mı olması gerekiyor.
Anakartta ki giriş 3.0 olduğu için birşey farketmiyor.

PCIe X1 olanı, başka girişiniz yoksa zaten ama ekran kartı yüzünden kapalı olup olmadığına bakın. Malum GPU gövdesi ile önünü kapatabiliyor.
Bulduğum ssdler

Bulduğum ssdler

Piyasa ki berbat SSD'leri toplamışsınız hep. Exceria G2 hariç, onu satın alabilirsiniz zaten hızları 500mb/s olacak hertürlü.

DRAM'li bir model olduğu için içine Windows kurmanız da akıcılık konusunda efektif olur.

Piyangolu bir SSD, yarı yarıya çöp ve güzel arasında çıkma olasılığı var. Donanım farkı bu kadar önemli.

Zaten sizede ben Exceria G2 önerecektim, hızın önemi yok, hertürlü kullanamıyacaksınız GB'li hızları.
Ben onda dram özelliği göremedim gerçi benim attığım da da yok

Piyangolu bir SSD, yarı yarıya çöp ve güzel arasında çıkma olasılığı var. Donanım farkı bu kadar önemli.

Zaten sizede ben Exceria G2 önerecektim, hızın önemi yok, hertürlü kullanamıyacaksınız GB'li hızları.
Mesela buda var ama https://www.amazon.com.tr/KIOXIA-EX...7&sprefix=dram+m2+ssd+1tb,aps,126&sr=8-4&th=1

Bir kere alıcam tam alıyım diğe uğraşıyorum

Ben onda dram özelliği göremedim gerçi benim attığım da da yok
512GB modeline DDR4, 3200MHz, 512mb DRAM var:
1750240610698.png

1TB modelinde bu 1GB filandır veya aynıdır. Çoğunlukla boyutu arttıkça 2 katı oluyor. 2TB ise 2GB.

Bir kere alıcam tam alıyım diğe uğraşıyorum
Öyle bir isteğiniz varsa biraz cüzdanı açmak lazım. Bütçeniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı