Excalibur Almayın

Ben çok şanslıyım heralde. 27 inç 200 hz modeli 2023 yılının yazında almıştım ghosting yapmadı, ölü piksel falan çıkmadı tek sıkıntı pivot olmaması.

Ben çok şanslıyım heralde. 27 inç 200 hz modeli 2023 yılının yazında almıştım ghosting yapmadı, ölü piksel falan çıkmadı tek sıkıntı pivot olmaması.
Onun dışında baktım herkesde ölü pixel, ghosting gibi sorunlar olmuş. Firma cidden kalitesiz bunu biliyoruz. Arada sırada böyle kupon gibi çıkarıyorlar heralde.

Monster Excalibur almayın arkadaşlar gerekirse 3-5 daha fazla verin ASUS Gigabyte MSI veya alternatif markalara yönelin arkadaşımda aynı model var satmaya çalışıyor şu an.

Hazır yeri gelmişken bende ekleyeyim. 6 ay önce 11.500'e Casper Nirvana aldık, Hepsiburada'dan. İlk geldiği gün tabii ki her tarafını inceledik. Bir baktık, HDMI çalışmıyor. Kabloda ve TV de sorun yok. Sonra servise yolladık. Gerçekten çok egolu ve işini doğru düzgün yapmayan insanlar var. HDMI soketi bozukmuş, yani yerinden oynamış. Meğer kargoda olmuş dediler. Her neyse 11-12 gün sonra geldi, yapmışlar. Ondan yana sıkıntı yok. Lâkin şimdi de kulaklık girişi çalışmıyor. Zaman olduğunda yine göndereceğim. Performansı falan iyidir, ama hiçbir ürünü sağlam değil. Şu garantisi bitsin, direkt satıp HP alacagım.

Üzücü bir şekilde sattıkları ürünlerin sorunlarını tespit ve tamir edebilecek yetkinliğe sahip değiller. Çoğu zaman art niyetle yaklaşanları görmüş olsak bile hiçbir art niyeti olmamasına rağmen düzgün hizmet veremeyen firmalarla dolu ülkemiz. Umarım en yakın sürede bu durum değişir.

Ben direk oyun oynamak isteyenlerin laptop tarzi PC almasına karşıyım alın adam gibi masaüstü keyfinize bakın ayrıca Türk markalarından uzak durun kaliteli değil.
Katılıyorum. Oyun ya da yüksek güç tüketimi gerektiren herhangi bir şey yapmak isteyenlerin masaüstü bilgisayar alması çok daha mantıklı olur.

Ama nasıl ya? Sen şimdi dışarı çıkacağın zaman masaüstü bilgisayarını götürebiliyor musun? Hayır. Ben götürebiliyorum😎 Tek yapmam gereken laptopu ikiye katlayıp pantolonumun arka cebine koymak...

Laptop severler beni taşınabilirlik mevzusundan vurmaya çalıştıklarında delleniyorum. Geliyor bana masaüstü bilgisayarı taşıyamadığımı söylüyor sonra gittiği her yerde elinde adaptörle deli dana gibi priz arıyor. Ne anladım ben bu işten? Konu oyunculuk olduğunda laptoplar masaüstü bilgisayarlarla boy ölçüşemez bunu lütfen kabul edelim. Güç konusunda bambaşka bir ezicilik mevcut buna zaten hiç girmiyorum. Laptopun şarjı azalınca kendini güç tasarrufu moduna alıp zaten kısıtlı olan gücü iyice kısıtlıyor. Şarja takıp oynayalım güç tasarrufu moduna girmesin desek bu sefer yüksek sıcaklıklar nedeniyle kısıtlamaya maruz kalıyoruz. Sonuç olarak oyun oynamak için laptop almak çoğu durumda mantıklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı