Excalibur fan hızı nasıl ayarlanır?

Wiinchester

Kilopat
Daha fazla  
Oyun oynarken nasıl fanın hızını artırırım? Arkadaşımda oyuncu Laptop'u vardı onda tuşa basınca fan ayarı açılıyordu(markasını unuttum) bilen biri yardımcı olabilir mi?

G770 modelinde Fn + 1 tuş kombinasyonu ile turbo fanı açabiliyorsunuz. Eğer farklı bir model kullanıyorsanız bu tuş sizde değişik olabilir. Bilgisayarın kullanım kılavuzundan öğrenebilirsiniz.

G770 modelinde Fn + 1 tuş kombinasyonu ile turbo fanı açabiliyorsunuz. Eğer farklı bir model kullanıyorsanız bu tuş sizde değişik olabilir. Bilgisayarın kullanım kılavuzundan öğrenebilirsiniz.
hocam g900 11 nesil i7 kaç tane acaba?

@Swal , fan sayısını mı soruyorsun? 2 adet fan bulunuyor. Fanları turbo modunda çalıştırmak için kullanım klavuzunu incelemen gerekli.

@Swal , Excalibur'da fan modları bulunmuyor. Ya otomatik modda çalışıyor, ya da tam güçte çalışıyor. Tam güç modunu klavyede fan tuşu varsa oradan, yoksa kullanım kılavuzundaki belirtilen tuşlardan açıyorsun.

Kardeşim arkadaş sesi açmak istemiş bende tam tersi kısmak için araştırıyordum. Sanırım yanlışlıkla FN ve 1'e birlikte basarak Turbo modu açtım ve fanların aşırı sesinden çok rahatsız olmuştum. Yorumun sayesinde tekrar FN ile 1'e basarak Turbo fan modunu kapattım ve ses anında kesildi sana çok teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı