DxDiag sistem modeli: Excalibur g5k.
Çoğu zaman crack oyun kuruyorum ve bu yüzden yavaşlamış olabileceğini düşünüyordum ki bugün 2005 yapımı The Punisher'i oynayana kadar. Oyun genel olarak çok kasmasa da takılmalar ve droplar yaşıyordum. Garipsedim çünkü oyunu myabandonware'dan edinmiştim. Biliyorsunuz ki bu sitenin güvenli olduğu bilinir. Tamamıyla güvenilir mi değil mi bilmiyorum ama eskimiş olsa da lisansı alınmış oyunlar için GOG veya Steam'e yönlendirmesiyle güven kazanmıştı benden. Neyse, bu oyunun dışında Steam'den aldığım Sifu da kasmaya ve takılmaya başladı ki ben Sifu'yu çok severim ondan dolayı da epey canım sıkıldı 30 saatim var oyunda. Aynı zamanda da oyun geliştiren biriyim o yüzden yavaş bir laptop hiç çekilmiyor arkadaşlar. Ne diyorsunuz? Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Ekran kartım yanmış vs olabilir mi? Mining yapılma ihtimali benim kafama daha çok yattı çünkü başlangıçta iki tane "program" isminde uygulama çalışıyormuş. Onu da bugün fark ettim ve buraya danışayım dedim.
Belki de bilgisayarın ömrü buraya kadardır
Arkadaşlar önerisi olan hiç kimse mi yok youtubeda video bile izletmiyor
Gören arkadaşlar biraz yardim edin. Dusk bile oynayamaz oldum ya. Oyun yeni eyvallah da bu kadar kasmaması lazım o grafiklerle