Excalibur G770 10. Nesil HDMI Sürümü Kaç?

kaanrhyme

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımın DisplayPort girişi yok. 165 Hz monitörüm var ama nasıl 165 Hz alabileceğim konusunda bir fikrim yok. Sanırım HDMI sürümlerine göre alabildiğimiz Hz değişiyormuş, doğru mu? Bilgisayarımın HDMI sürümü kaç ve nasıl bir yol izlemem gerekir? Şimdiden teşekkürler.
  • Laptop: Excalibur G770 10. Nesil
  • (GTX 1650 Ti)

Monitörüm: ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA 1500R FreeSync Premium FHD Curved Gaming Monitor | ITOPYA
HDMI (v1.4)

Olmaz, bir ihtimal görüntü bit oranı 10 bit değerinde ise 8 bite düşürerek bant genişliğini arttırmaya çalışabilirsiniz ama sanmıyorum olacağını.

Olmaz, bir ihtimal görüntü bit oranı 10 bit değerinde ise 8 bite düşürerek bant genişliğini arttırmaya çalışabilirsiniz ama sanmıyorum olacağını.
Sağ olun.

Bu arada bi güncelleme yapmak istiyorum. HDMI 1.4 kablo ile 165Hz'e overclockladım. Şuanda sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Bende de aynı sistem var 240 Hz monitör alacağım 144 destekler değil mi?
Bildiğim kadarıyla 165Hz'yi bile ucu ucuna kullanabiliyorum. Bence monitör alacaksan 240Hz alma çünkü kullanabileceğini düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla bu modelde Thunderbolt desteği de bulunmadığı için dönüştürücü ile TYPE-C portundan Display Port kablosu da bağlanmıyor. Yani sanırsam 240Hz'yi kullanman imkansız gibi görünüyor. Benim gibi Nvidia Denetim Masası'ndan overclock yapsan bile görüntü alabileceğini sanmıyorum.

Bildiğim kadarıyla 165Hz'yi bile ucu ucuna kullanabiliyorum. Bence monitör alacaksan 240Hz alma çünkü kullanabileceğini düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla bu modelde Thunderbolt desteği de bulunmadığı için dönüştürücü ile Type-C portundan DisplayPort kablosu da bağlanmıyor. Yani sanırsam 240Hz'yi kullanman imkansız gibi görünüyor. Benim gibi NVIDIA Denetim Masası'ndan overclock yapsan bile görüntü alabileceğini sanmıyorum.

Ben 240 Hz'yi yeni PC alırım diye 144 de kullanacağım 165 Hz kesin destekler mi aynı sistem HDMI 1.4 ile 2.0 monitör birbirine uyar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı