İyi sosyaller. Çarşamba günü akşam bilgisayarımı yeni açmıştım video izliyordum aradan 25 dakika kadar sonrasında cihaz durduk yere kapandı şarjı bitmiştir sanıp şarja taktım. Yine de açılmadı güç tuşuna basıyorum güç ışığı yanıyor klavye ışıkları, fanlar, harici mouse, kulaklık, ekran hiçbir şeye güç gelmeden cihaz kendini geri kapatıyor. Bazı yerlerde okuduğumda statik elektrik gibi bir sorun oldugunu belirttiler. Sizce bu sorunu yarın arkadaş tavsiyesi üzerine işini gerçekten iyi yapan bir bilgisayar tamircisine götürsem sorunumla ilgilenir mi? Casper teknik servisine sabah WhatsApp destek hattından yazdığımda bana mesaj olarak cihazınızı Yurtiçi Kargo ile verdiğimiz adres numarasına İstanbul'daki şubemize gönderin arızasını tespit edelim gibisinden bir mesaj bıraktılar, ancak ben Casper servisten pek umutlu değilim. Forumları okuduğumda bazıları ile ilgilenilmemiş veya bilgisayarını geç göndermiş bu tarz sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Yazılım bölümü öğrencisiyim yıllık projem için başlangıç yapmam lazım ve 2 gündür bir şey yapamıyorum beklemeyi istemiyorum. Bilgisayarcı sizce sorunumu çözer mi? Yapılan işlemlerin yüksek maliyeti olur mu? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.