Excalibur G770 bilgisayarın açılma hızı 1 dakikayı aşıyor

keremt0kmak

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
CT500P2SSD8
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda her şey ortada ilk günden beri var olan bu problem yani aldığım ilk günden beri bu şekilde açılıyor sorunu sadece açılırken yaşıyorum excaibur WhatsApp destek falan boş yaptıkları hiçbir şey yok cevap yazarsanız sevinirm.
Bilgisayarımın donanımları:
Intel i7 11.nesil
NVIDIA 3050 Ti ekran kartı.
M.2 SSD (açılış hızı muazzam (!))
16 GB RAM.

Win + r -> MSConfig -> önyükleme -> zaman aşımı 3 veya 10 saniye yapınız ardından GUI ön yüklemesini kapatınız.

Bu da olmaz ise temiz ön yükleme ile bilgisayarı formatlayın, eğer HDD ve SSD varsa Windows'un SSD de yüklü olduğundan emin olun.

HDD var ise ona kurulu olma şansı var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoda her şey ortada ilk günden beri var olan bu problem yani aldığım ilk günden beri bu şekilde açılıyor sorunu sadece açılırken yaşıyorum excaibur WhatsApp destek falan boş yaptıkları hiçbir şey yok cevap yazarsanız sevinirm.
Intel i7 11.nesil
16 GB RAM.

Aynı bilgisayar bende de var 6.8 saniyede açılıyor. Hatta özellikleri sizinkine nazaran daha düşük.

Intel i7 11.nesil
16 GB RAM.

Hocam o fan sesi ne öyle? Sürekli Turbo da mı kulanıyorsunuz? Yoksa normal böyle mi?

Yavaş açılan Windows değil BIOS gibi duruyor. Eğer QP211 sürümünü kullanıyorsanız 221 sürümüne geçin.
Ayrıca Excalibur logosu çok aşağıda duruyor.

Win + r -> MSConfig -> önyükleme -> zaman aşımı 3 veya 10 saniye yapınız ardından GUI ön yüklemesini kapatınız.

Bu da olmaz ise temiz ön yükleme ile bilgisayarı formatlayın, eğer HDD ve SSD varsa Windows'un SSD de yüklü olduğundan emin olun.

Formatla da olmazsa ne yapmam gerek ilk yazdığınızı denedim işe yaramadı.

Yavaş açılan Windows değil BIOS gibi duruyor. Eğer QP211 sürümünü kullanıyorsanız 221 sürümüne geçin.
Ayrıca Excalibur logosu çok aşağıda duruyor.
bios sürümünü en güncel haline getiridim durum hala daha aynı

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var şu anda 12 Haziran'da aldım ve aldığım günden beri yaklaşık 53 saniyede açılıyor. sorunu bilen varsa yardım edebilir mi yani bilgisayarda bir sorun olduğunu sanmıyorum ayarlardan bir şey mi yapmamız gerek?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı