Excalibur G770 nasıldır?

Casper alınmaz. IdeaPad alınabilir gibi ancak güncel piyasadan haberim yok daha ucuz 3060 laptop çıkar mı bilemem.
Ekran karti hafizasi için en az 6 gb düşündüm fakat diğer özellikleriyle baktığımızda fiyatlar çok yukarı çıkabiliyor.

Bilgisayar özellikleri iyi fakat işlemcinin i5 olması beni tedirgin ediyor ve bilgisayar freedos işletim sistemi fiyatları da çok yukarilarda

Ekran karti hafizasi için en az 6 GB düşündüm fakat diğer özellikleriyle baktığımızda fiyatlar çok yukarı çıkabiliyor.

Bilgisayar özellikleri iyi fakat işlemcinin i5 olması beni tedirgin ediyor ve bilgisayar FreeDOS işletim sistemi fiyatları da çok yukarilarda.

Eğer biraz daha güçlü bir şey istiyorsan fiyatı biraz aşıp şuna bakabilirsin:

Ekran karti hafizasi için en az 6 GB düşündüm fakat diğer özellikleriyle baktığımızda fiyatlar çok yukarı çıkabiliyor.

Bilgisayar özellikleri iyi fakat işlemcinin i5 olması beni tedirgin ediyor ve bilgisayar FreeDOS işletim sistemi fiyatları da çok yukarilarda.

Hocam bu butcedeki cihazlar genel olarak FreeDOS oluyor zaten ucuz olması için 11400h üzmez diye düşünüyorum.

i5'li Acer daha iyi bir seçim olur Lenovo alacaksan RAM takmakla uğraşma 16 GB al direkt.

Casper önermem arkadaşımda var bilgisayar CS:GO'da 96 97 derece altına düşmüyor. Acer Lenovo gibi yakın bütçeli laptoplara bakabilirsin.
Hayır , bende Casper g770 var CS'de 80 büyük oyunlarda 95 derece maksimum.
15000-20000 arası düşünüyorum.

İşlemci tipi olarak en az amd ryzen 7 veya intel core i7 düşünüyorum beni 5 10 sene götürmesi gerekiyor. Fakat eğer amd ryzen 5 vb. idare eder derseniz onlara da bakabilirim.
Ama yinede monster bakmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı