Excalibur G770 düşük performans

SadAlmons3

Hectopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GTX1650 4 GB, i5-12450H işlemci, 8 GB RAM bütün oyunlarda düşük FPS alıyorum. Bütün forumları gezdim maalesef çözümü bulamadım.

Unlost FPS arttırma ayarlarını yaptım. Excalibur Control Center her zaman yüksek performansta. CS 2'de 50-60 FPS ve çatışmalı ortamda FPS düşüyor. ETS 2 düşük ayarlarda maksimum 100-120 FPS, Valorant en düşükte 120-130 FPS.

Bilgisayarı alalı 9-10 ay oldu. Değişim talebinde bulunsam sizce nasıl geri dönüş alırım ve bu durumu nasıl düzeltirim? Cevaplarınız için teşekkürler.
 
Sıkıntılı bir model kullanıyorsunuz zaten çok olası durumlar bu ürün için. Excaliburlardan uzak durun bir dahakine aklınızda bulunsun. Soruna gelince , mevcut driver DDU ile kaldırıp güncel versiyon kurun. Sorun ısınmadanda kaynaklanıyor olabilir, ram miktarınızda yetersiz.

@PS5_677 beğenmediğiniz nedir ? Söyleyin doğru ise düzelteyim.
 
Son düzenleme:
Sıkıntılı bir model kullanıyorsunuz zaten çok olası durumlar bu ürün için. Excalibur'lardan uzak durun bir dahakine aklınızda bulunsun. Soruna gelince, mevcut driver DDU ile kaldırıp güncel versiyon kurun. Sorun ısınmadanda kaynaklanıyor olabilir, RAM miktarınızda yetersiz.

@PS5_677 beğenmediğiniz nedir? Söyleyin doğru ise düzelteyim.

Cevabınız için teşekkürler, RAM'i servise gönderince yükseltmeyi planlıyordum yükselteceğim kesinleşti, dediğiniz yöntemi deneyip geri dönüş sağlayacağım.
 

Geri
Yukarı