Excalibur G770 fan hızı ayarlama

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci + Editör
Fanları manuel ayarlamak istiyorum, hızlarını vs. Ya da fan hızı ben ne istersem o şekilde dönsün. SpeedFan, Afterburner çalışmadı yardımcı olabilir misiniz? Fan hızı Control Center'de görünüyor. Portlarda sorun yok gibi duruyor.

Manuel yapmak istiyorum, Arkadşımın hp omen de ısı mesela pc açılırken 80 derece oluyor anlık daha sonra hızla düşüyor bende 70 oluyor üstüne fan 3500 oluyor (Bir program açınca vs.) Ve bu durum sadece akşam yaşanıyo ev sıcak olduğunda gibi gibi. Ya da akşam sessiz olunca dikkatimi çekiyo bilmiyorum

SpeedFan indirip deneyin biraz karışık ama YouTube'dan yaparsınız. Ayrıca oyunlarda fanlarınız her zaman Turbo'da olsun. Arkada çok şey açık bırakıp fanları düşük devirde çalıştırmayın boş yere ısınır laptopunuz.

Isınırsa ısınsın arkadaşım hp omen center den manuel olarak 80 dereceye kadar 1500 rpm yapmış küçük lol gibi oyunlar açsa bile fan dönmüyo sessizlik istiyorum ben. İstediğimde fan açıp performans versin ve bunu sadece oyunda yapsın opera ya bu macbooklar neler neler yapıyor bu opera açınca pegasus oluyor. Desem ki macun eski vs. yenileyeli 2 ay oldu 13.5W en iyi macunlardan sürdüm.

Tamam dostum dediğim gibi SpeedFan uygulamasıyla yap. Laptopunun ömrünü kısaltmak istiyorsan kolay gelsin.

Tamam dostum dediğim gibi SpeedFan uygulamasıyla yap. Laptopunun ömrünü kısaltmak istiyorsan kolay gelsin.
Hocam 68 dereceye kadar 2000rpm ayarlıcam daha sonra otomatiğe geçsin 4000 dönsün de boş ayar kısmı ki zaten scan diyince sadece CPU FAN Çıkıyor 2. fan çıkmıyo

Nasıl ayarlıcam tam olarak?

Evet bu uygulama ama ben hiç yapmadım o yüzden bir bilgim yok YouTube tutorial izlersen yaparsın.
daha önce denedim ama yeni sürümünü indirdim şimdi cpu fan çıktı deneyelim

Hocam @klllzz9 PWM control yok

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-25_002326451.png
    6,9 KB · Görüntüleme: 578
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…