Excalibur G770 i5 12. Nesil vs Excalibur G770 i7 11. Nesil vs Monster Tulpar 20.4

Bütçe
20000

emrebey53

Decapat
Daha fazla  
Monster Tulpar 20.4 22 bin TL'ye buldum (sarı uygulamadan) sıfır kapalı kutu sizce alınır mı? Veya Excalibur mu baksam internet üzerinden kendim sipariş verip.

-Excalibur G770 i5 12.nesil 32 GB 1TB SSD RTX 3050 (20.000TL )

- Excalibur i7 11.nesil 16 GB RAM 1 TB SSD +500 GB HDD RTX 3050 (21.900TL)

Sadece oyun ve arada flim dizi için alacağım ekran monitör yansıtma yapacağım sizce hangisi almalıyım? Tavsiye i7 işlemcili 16 GB RAM'li mi i5 32 GB RAM'li mi oyunlarda RAM mi yüksek olması avantaj yoksa işlemci mi?
Bütçem 20 bin.
Hangi markayı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur kullanan adamın kendine saygısı yoktur.
Biraz ağır olmuş sanki. Maalesef büyük satıcılar, Teknosa, Mediamark, Vatan Excalibur ve monsteri adamın cözüne gözüne sokuyor. Biraz araştırmazsan başta aileler olmak üzere yememek zor.
Yani, aldığın şeyin ne olduğunu bilmeden almayacaksın. Bir teknoloji dükkanına gidiyorsan, alacağın şeyi bilerek gideceksin, orada sormayacaksın. Yoksa adam sana satması gerekeni satar.
Media Mark en beteri bu konuda. Adam direk seni satması gerekene yönlendiriyor hem de her konuda. Bir kere yedim süpürge konusunda, bir daha hayatta..

Aile etkisine kalmayacaksanız Tulpar, kasasından dolayı daha mantıklı. Çoğu insanın donanım bilgisi olmadığı için içindeki 3000 serisi ekran kartına ya da 16 GB RAM görünce alması daha mantıklı gibi görünüyor. Monster Notebook bir ekstra artısı servislerdeki bazı çalışanları baştan savmak için servise almasa da servis olayı 2 tık daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı