Excalibur G770 i7-9750H vs. Monster GTX 1650 Ti vs. Abra A5 V17.1

Excalibur ve Monster alma global bir marka olan laptop al. Acer al, MSI al ASUS al ama Excalibur ve Monster'a bulaşma.

Acer ve MSI'ın bu bütçedeki laptopları giriş seviye olduğu için problemli oluyorlar. Acer Nitro'ların bu bütçedeki ürünlerinde ısınma sorunu var, MSI'ın GF seriside gereksiz pahalı.

Acer ve MSI'ın bu bütçedeki laptopları giriş seviye olduğu için problemli oluyorlar. Acer Nitro'ların bu bütçedeki ürünlerinde ısınma sorunu var, MSI'ın GF seriside gereksiz pahalı.
Hocam onlar bile excalibur ve monsterdan kat kat iyidir bunu excalibur sahibi birisi olarak söylüyorum.Laptopta gaming modu var ama yıllardır o modu bile ısınır diye kullanamadım öyle bir laptop.

Monster parça kalitesi olarak kağıttan hallice. Performans konusunda da şikayet eden var fakat ben performansından yana sıkıntı görmedim. Mahalle bilgisayarcısı tabirine uygun bir dükkanım vardı her cihaz elimden geçti. Monster, performansı "örnek veriyorum" muhteşem bile olsa o berbat parça kalite!si yüzünden uzak durun. Seçenek bile yapmayın. Ekranlarını korkarak değiştiriyordum vida sıkarken çatırdıyor.
Benimde elime geçti de monster 2 saat dayandım 😀
Gerçekten haklısınız, MSI kasa diye övdükleri, onbinlerce sattıkları Tulpar modelinde çok sorun yaşayan gördüm.
Excalibur ve monster alma global bir marka olan laptop al.Acer al,msı al Asus al ama excalibur ve monster'a bulaşma.
Bizim arkadaşta vardı Monster Tulpar 3 sene önce 7400'e almıştı. 3 senedir laptopa ana avrat söverek kullanıyor. Kışın odası çok sıcak oluyor kullanınca. 😂

Lütfen böyle şeyler söylemeyelim. "Tulpar ve MSI kasa çok iyi." diye ağlayarak savunan arkadaşlar rahatsız olabilir. Özetle, konu sahibi tümden konuyu silmeli. Attığı her laptop berbat ötesi. Soba olarak, üstüne yumurta kırılarak kullanılabilir. 16 bine yine iyi idare edecek laptoplar alınabilir.

-Bir Monster mağduru

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı